Att driva ett bolag inom tech som ska skala upp är fantastiskt kul – men också tufft. Ofta har du andra utmaningar än mer traditionella bolag, från hur du hanterar investerare till hur du snabbt skalar globalt. Om du dessutom äger bolaget själv eller tvärtom jobbar som vd i ett ägarlett bolag finns det utmaningar som du är ännu mer ensam om.

För dig som känner igen dig i detta lanserar Breakit med stöttning av Grant Thornton nu ett nytt nätverk.

Här vill vi ge dig som vd en plattform att träffa andra vd:s, utbyta erfarenheter, lära av andra i samma sits och inte minst få ett forum som bara är för dig. 

Vi har satt ett högt mål: att de 50 personer som är med i nätverket ska bli Sveriges bästa tech-vds.

Konkret innebär det sex fysiska frukostträffar i Stockholm under ett år, med fokus på olika ämnen. Vill du kan du vara med digitalt, och skulle restriktionerna ändras har vi såklart en alternativ plan. Till varje träff bjuder vi in en gäst som har dokumenterad erfarenhet av att leda, grunda eller driva scaleups – se några av dem här nedan. Därefter diskuterar vi i små grupper frågor kopplade till temat, liksom dina egna utmaningar. Du får också tillgång till en sluten Slack-grupp att fortsätta diskussionen i mellan träffarna.

Varmt välkommen att vara med – platserna är begränsade och Breakit släpper endast 50 medlemsskap i detta läge.

Jag vill vara med!

CEOs in tech är för dig som:

 • Är vd i ett techbolag med ambitionen att skala upp
 • Söker ett forum för utveckling för dig som vd och person
 • Vill träffa likasinnade och på djupet få diskutera de frågor du bär på just nu
 • Vill få de viktigaste grunderna i hur du skalar ett bolag, både genom teori men också genom att träffa de som gjort samma resa som du vill göra
 • Har minst 10 miljoner kronor i omsättning och minst 10 anställda (undantag kan göras vid rätt profil), och har en tydlig techkkoppling

Nätverkets mission:

 1. Nätverket är till för dig – och du för nätverket
  Vi delar med oss av erfarenheter, lärdomar och misstag eftersom vi vet att det är på det sättet vi kan utvecklas som ledare och bygga ett skalbart bolag.
 2. Vi är ett slutet forum
  Här ska vi kunna dela med oss av svåra frågor som vi kanske inte har möjlighet att prata med någon annan om.
 3. Skalbarhet börjar med oss
  Du kan inte ensam skala ditt bolag, men genom att själv landa i varför och hur du vill bygga ditt bolag utgör du den viktigaste grunden. Genom att utveckla dig utvecklas företaget.
 4. Nätverket ska vara en frizon
  Vi vet att det är tufft att driva företag och därför vill vi inte skapa fler måsten. Nätverket är en andningspaus och en möjlighet för dig att zooma ut och lyfta blicken – utan krav.
 5. Vi ska ha kul! 
  Genom att må bra och ha roligt bygger man också bra bolag, det är vår övertygelse. Därför kommer du inte bara att få det vanliga vd-tugget – utan också bjudas på en och annan överraskning. Lite kul ska väl även en vd ha.

Breakits vd Camilla Björkman kommer att moderera alla nätverksträffar.

I samarbete med

breakit_logo_frilagd.png