Med Grant Thornton som rådgivare får du ordning och reda genom smidiga processer, ekonomistyrning, revision och specialistrådgivning. På så sätt ökar effektivitet och transparens.

Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden och stöttar våra kunder på ett ansvarsfullt sätt. Vi vill bidra till ett långsiktigt och hållbart företagande utifrån ett miljömässigt och ekonomiskt perspektiv. Hos Grant Thornton får du skräddarsydda tjänster inom ekonomistyrning, revision, skatt, specialistrådgivning och hållbarhet.

Hållbart företagande i fokus

Rådgivningen hos oss fokuserar på att bidra till en långsiktig hållbar tillväxt, samt ordning och reda i dina affärer genom ekonomistyrning och effektiva processer.

Vi har bred erfarenhet inom respektive tjänsteområde vilket innebär att vi kan erbjuda ditt företag såväl ett helhetsperspektiv som djup specialistkompetens. För att kunna hjälpa verksamheter på bästa sätt jobbar vi tillsammans i team med samlade experter från alla våra affärsområden och branschgrupper.

Lokal närhet i ett globalt nätverk

Vi finns representerade med vår expertis i hela Sverige, och globalt genom Grant Thornton International, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions- och konsultbyråer. Så att du kan få all rådgivning du behöver både globalt och lokalt – allt samlat under ett tak.

Vår expertis inom

Revision

Minimera riskerna, känn dig trygg i dina affärsbeslut och fokusera på kärnverksamheten. Våra revisorer har djupgående kunskap om marknadens förändringar och gällande regler och arbetar kontinuerligt med att granska våra kunders verksamhet och kontroller.

Rådgivning

Med oss som rådgivare kan du vara trygg. Vi erbjuder helhetsrådgivning av vårt samlade tjänsteutbud tillsammans med specialister från samtliga affärsområden. Behövs det, kan vi även ta hjälp av våra internationella kollegor inom paraplyorganisationen Grant Thornton International.

Ekonomitjänster

Vad sägs om full kontroll över hur ditt företag mår genom en skräddarsydd digital redovisnings- och lönetjänst? Tekniska lösningar kombineras med proaktiv rådgivning som stöttar dig i ditt beslutsfattande.

Skatt

Integritet. Kvalitet. Trygghet. Dessa tre ord utgör kärnan i hur vi arbetar. Vi tar oss tid att förstå vad som är viktigt för just din verksamhet. När vi vet hur du tänker kan vi erbjuda en skatterådgivning som får ditt företag att växa och utvecklas.

rich text with image

Framtidens Nyckeltal

Nyckeltalen som definierat vår tids sätt att driva mot lönsamhet behöver kompletteras med fler och i vissa fall helt nya för att säkra framtida konkurrenskraft. Vilka är era framgångsfaktorer och hur ska ni säkra och följa upp att de tar er mot era mål? Välkommen att göra vår nyckeltalsinventering, startskottet för att skapa långsiktigt hållbar lönsamhet.

Vilka nyckeltal säkrar din framgång?