Revision & ekonomisk rådgivning i Stockholm - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Stockholm - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en lokal revisionsbyrå med skräddarsydd expertis och global räckvidd i Stockholm

På vårt kontor i Stockholm hjälper vi dig och ditt företag på din tillväxtresa och erbjuder flera tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vi arbetar alltid i nära relation med dig som kund och anpassar vår rådgivning efter just din bransch.

Våra rådgivare i Stockholm har lång och gedigen erfarenhet av ägarledda företag och vi har flera experter med extra djup kunskap inom branscherna Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit. Vår närvaro i hjärtat av Stockholm innebär att vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar, samtidigt som vi erbjuder tillgång till ett omfattande globalt nätverk av resurser och expertis.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Stockholm, hitta din lokala rådgivare här!

Vi ger stöd och råd i dina affärer

På Grant Thornton i Stockholm stöttar vi dig som entreprenör i dina affärer och ger branschanpassad rådgivning som ger ditt företag möjlighet att växa hållbart. Som medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd kan vi hjälpa dig på din tillväxtresa oavsett geografisk marknad. Grant Thornton International Ltd ger vårt kontor i Stockholm möjligheten att dra nytta av internationella insikter och erfarenheter. Detta stärker vår förmåga att bistå företag med både lokala och internationella ambitioner. Oavsett om det gäller att navigera i komplexa skattefrågor, genomföra gränsöverskridande affärstransaktioner eller förstå globala marknadstrender, är vårt team redo att erbjuda expertis och stöd.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Stockholm

Grant Thornton erbjuder helhetslösningar inom rådgivning, revision, ekonomiservice och skatt för att du som kund ska kunna hitta allt på ett och samma ställe. Vår kombination av lokal expertis och global räckvidd gör oss till en idealisk partner för företag som strävar efter hållbar tillväxt och framgång, både i Stockholm och internationellt. Vår vision är att verka för ett välmående näringsliv, och hållbarhet speglas i allt vi gör.

Kvalificerad rådgivning

Professionell rådgivning kan vara ett stort stöd för dig i dina affärer och du kan bli mer trygg i besluten du tar. Vi erbjuder bland annat rådgivning vid finansiell rapporteringbolagstjänster och . Dessutom kan vi stötta dig när du gör förvärv och företagsöverlåtelser samt utför due diligence.

Oberoende revision

En oberoende revision blir en kvalitetsstämpel på din årsredovisning som ger trygghet. Här på Grant Thornton i Stockholm har vi flera oberoende revisorer som alla är antingen godkända och auktoriserade för att göra oberoende granskningar av din verksamhet.

Anpassad redovisning och rådgivning

Lämna över hela eller delar av din ekonomihantering till oss och fokusera på din kärnverksamhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar där vi anpassar din ekonomi- och lönehantering i vår kundplattform Flow efter dina behov. Du kan dessutom få ut rapporter och analyser som ger dig ett bra underlag för att skapa långsiktiga affärer och relationer.

Professionell skatte- och momsrådgivning

Våra experter har full koll på skatt och moms för företag som ofta kommer med invecklade lagar och regler. Låt oss sköta hanteringen av ditt bolags skatter och momsredovisning så kan du vara säker på att allt bli gjort på rätt sätt.

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Stockholm

Besöksadress
Kungsgatan 57
111 22 Stockholm
Postadress
Box 7623
103 94 Stockholm