Affärsområdeschef för Skatt Pia Hedberg Pia Hedberg

Hantering av bolagsskatt – ett strategiskt viktigt beslut

Hanteringen av de skatter som berör företaget bör ses som viktiga strategiska beslut som ska fattas på ett tidigt stadium och sedan kontinuerligt ses över. Vi hjälper dig med detta, genom professionell och uppdaterad skatterådgivning.

Reglerna för skatt är omfattande, invecklade och kan dessutom ändras från år till år. Att göra fel kan leda till onödiga och höga kostnader. Vi erbjuder proaktiv rådgivning där vi, i samråd med dig och anpassat till just ditt företag, skapar och upprätthåller ett långsiktigt hållbart sätt att arbeta med frågor om skatt.

Hos oss är dina frågor om skatt i trygga händer

Integritet. Kvalitet. Trygghet. Dessa tre ord utgör kärnan i hur vi arbetar. Vi tar oss tid att förstå vad som är viktigt för just din verksamhet. När vi vet hur du tänker kan vi erbjuda en skatterådgivning som får ditt företag att växa och utvecklas. Vi ger professionella råd som vi kan stå för i alla typer av skattefrågor, men vi stannar inte där. Vi ger dig också verktyg för att fatta rätt affärsmässiga beslut.

Oavsett om du anlitar oss som ägare, entreprenör eller del av en större multinationell organisation kan du räkna med professionell rådgivning anpassad efter just dina behov. I samarbete med Grant Thorntons övriga affärsområden kan vi ge ett helhetserbjudande som täcker alla behov vid sidan av skatterådgivningen. Vårt internationella nätverk gör dessutom att du kan vara trygg med vår rådgivning oavsett var i världen du verkar.

Rådgivning för effektiv och korrekt skattehantering

Våra konsulter anlitas ofta som föredragshållare – både för sina uppdaterade expertkunskaper och för sin förmåga att förklara det komplicerade på ett sätt som är enkelt att förstå och ta till sig. Detta kommer naturligtvis även till nytta i de löpande rådgivningssituationerna.

Kontakta oss för att diskutera hur vi kan bidra till en effektiv och korrekt strategi för skattehantering i ditt bolag.

200220_Flow_länkblock.jpg