Ekonomitjänster som hjälper ert företag med ekonomi, redovisning och lönehantering

Berätta din målbild – så föreslår vi en lösning anpassad för dig. Vi har alla varit där. Plötsligt – eller smygande – har det uppstått ett gap där resurserna inte räcker till för det som behöver göras. Ibland handlar det om ett extra par händer, andra gånger om kvalificerad kompetens inom ett specifikt område. Utforska gärna våra tjänster inom ekonomi, lön, redovisning och rådgivning för att se hur vi kan hjälpa dig. Eller välkommen att kontakta oss för att prata om ditt behov och din målbild – så tar vi fram rätt lösning för dig.

  • Helhetserbjudande både i Sverige och internationellt
  • Stort hållbarhetsfokus
  • Tryggt och säkert
  • Helhetserbjudande både i Sverige och internationellt
    Helhetserbjudande både i Sverige och internationellt
    Ett komplett tjänsteerbjudande som stöd i utvecklingen av ert företag. Våra team består av ett dedikerat team av experter inom redovisning, lön, skatt, moms, revision och rådgivning. Med ett globalt och omfattande nätverk erbjuder vi en helhetslösning även för företag med internationell verksamhet.
  • Stort hållbarhetsfokus
    Stort hållbarhetsfokus
    Vår utgångspunkt är att skapa värde genom att människor, miljö och verksamhet samverkar i en oslagbar kombination. Tillsammans utvecklar vi ert företag så att ni stolta kan lämna över det till nästa generation. Vi hjälper er få en överblick över ert klimatavtryck - och med hjälp av våra kunniga och engagerade rådgivare får ni stöd för att minimera detta.
  • Tryggt och säkert
    Tryggt och säkert
    Du får ett professionellt team som ser till att leverera det ni behöver när ni behöver det. Vi jobbar i säkra system så att ni kan känna er trygga med outsourcing. Ni behåller kontrollen samtidigt som ni frigör tid som istället kan läggas på verksamheten.

Inom ekonomi erbjuder vi

Våra specialister har kompetensen och erfarenheten att snabbt kunna sätta sig in i era behov och bli den extra resurs ni behöver, oavsett om behovet av ekonomitjänster är stort eller litet.

Flexibla och skalbara ekonomitjänster

Vi erbjuder även rådgivningstjänster

Kontakta oss för att få hjälp med din ekonomi.

Redovisning, redovisningsbyrå

Så hjälper vi dig

Med Grant Thorntons ekonomitjänster kan vi ta hand om hela eller delar av er redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering så att ni kan fokusera på att driva och utveckla verksamheten.

Med tekniska lösningar, exempelvis digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor, sparar ni tid och får tillgång till information och data där ni är och när ni behöver den. Ni får ordning och reda som ger kontroll och trygghet.

Ekonomitjänster kompletterar den praktiska hanteringen med proaktiv rådgivning som stöttar er hela vägen i ert beslutsfattande för att skapa en långsiktigt hållbar och framgångsrik affär.

Starka relationer är viktiga för oss, vi är övertygade om att de gör att vi på ett bättre sätt kan hjälpa er att forma ert företags framtid.

Flexibla och skalbara ekonomitjänster

Oavsett om ni vill outsourca hela eller delar av er ekonomi- och löneavdelning eller behöver en ekonomichef så har vi lösningen. Kontakta oss för att veta mer om hur vi kan hjälpa just er.

Ska företaget etablera sig internationellt?

Våra systerkontor i Norden och övriga världen kan hjälpa er med ekonomi- och lönetjänster, med anpassning till lokala villkor. Som er samarbetspartner i Sverige kan vi samordna er administration och konsolidera era verksamheter i Sverige och i övriga länder.

Få stöd i att effektivisera din ekonomifunktion

Vi stöttar i alla typer av frågor kring ekonomifunktioner, och berättar gärna hur vi med våra ekonomitjänster kan underlätta er vardag.

Digital och säker kundportal med Flow

När du outsourcar din ekonomifunktion är det viktigt att du fortfarande har full kontroll och tillgång till både er information och era tjänster. Med Grant Thorntons kundportal Flow får ni en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv.

Flow är en plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll, planerar aktiviteter i kalendern samt utbyter information via meddelanden och dokument. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID. Läs mer om Flow

 

Vill du ha hjälp med er ekonomi? Kontakta oss!

Lönechecken - har du koll på din lönehantering?

Se om ni har en fungerande lönehantering

Nu har du möjlighet att ta tempen på om ni har en fungerande lönehantering eller inte. När lönehanteringen fungerar som bäst kan den innebära värdefull tids- och kostnadsbesparing och bidra till beslutsunderlag för verksamhetens fortsatta utveckling.

Ägna endast tre minuter åt att göra Lönechecken och få en överskådlig bild av er lönehantering.

Verktyg

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Framtidens nyckeltal

Vilka nyckeltal mäter ni i er verksamhet?

En ny generation nyckeltal växer fram vid sidan av de klassiska strikt finansiella. Vilka nyckeltal tittar ert företag på idag? Och vilka ska ni mäta och följa upp på i framtiden? Jämför era befintliga och framtida nyckeltal med fler än 600 andra företag.

testimonial client avatar
Företag och entreprenörer har just nu en svår verklighet att navigera i där förutsättningar förändras snabbt. Med våra ekonomi- och redovisningstjänster hjälper vi kunderna att vara bättre förberedda att ta rätt beslut vid rätt tid med snabb tillgång till sin ekonomiska information och bra beslutsunderlag. Våra rådgivare finns ett telefonsamtal bort och hjälper till att lyfta blicken och titta framåt.
Anna Nilsson Business Leader Business Consulting & Solutions
Anna Nilsson
Affärsområdeschef För Ekonomitjänster
Anna Nilsson

Vill du att vi hör av oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att berätta mer.

Hitta ett kontor nära dig

Ditt närmaste kontor

Besöksadress
Kungsgatan 57
111 22 Stockholm
Postadress
Box 7623
103 94 Stockholm

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart företagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 73 000 medarbetare i cirka 150 medlemsländer.