Hur säker är ditt företags löneprocess?

Besök vår samlingssida och ta del av en checklista, självtest samt tips och råd

Affärschef Ekonomiservice Anna Nilsson Kontakta Anna

Skräddarsydda ekonomi- och lönetjänster med proaktiv rådgivning

Specialanpassa din ekonomi- och lönehantering i vår kundplattform Flow där du också får rapporter och analyser för att kunna fatta rätt beslut. Kombinera det med löpande rådgivning från våra experter för att ta ditt företag vidare på tillväxtresan.

På Grant Thorntons avdelning Ekonomiservice kan vi ta hand om hela eller delar av din redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering så att du kan fokusera på att driva och utveckla verksamheten. Med tekniska lösningar, exempelvis digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor, sparar du tid och får tillgång till information och data där du är och när du behöver den. Du får ordning och reda som ger kontroll och trygghet.

Ekonomiservice kompletterar den praktiska hanteringen med proaktiv rådgivning som stöttar dig hela vägen i ditt beslutsfattande för att skapa en långsiktigt hållbar och framgångsrik affär.

Starka relationer är viktiga för oss, vi är övertygade om att de gör att vi på ett bättre sätt kan hjälpa dig att forma ditt företags framtid.

Hela kakan – eller bara en bit?

Oavsett om du vill outsourca en hel ekonomi- och löneavdelning eller behöver en ekonomichef så har vi lösningen. I menyn till vänster hittar du våra tjänster och kan läsa mer om hur vi kan hjälpa just dig.

Ska bolaget etablera sig utanför Sveriges gränser?

Våra systerkontor i Norden och övriga världen kan hjälpa dig med ekonomi- och löneservice, med anpassning till lokala villkor. Som din samarbetspartner i Sverige kan vi samordna din administration och konsolidera dina verksamheter i Sverige och i övriga länder.

200220_Flow_länkblock.jpg