Ekonomiservice

Anna Nilsson

Digitala verktyg Vårt digitala arbetssätt

Smarta webbaserade tjänster som förkortar hanteringstider och förenklar uppföljning och rapportering.

Digitala tjänster

Forma din framtid med hjälp av våra digitala lösningar.

Vi skräddarsyr tjänster som i realtid hjälper dig att ha full koll på hur ditt företag går och mår. Våra digitala lösningar skapar tillsammans med vår starka kompetens ekonomi- och lönetjänster som är helt anpassade efter ditt företags unika förutsättningar, nu och i framtiden.

Med våra tjänster blir din redovisning och rapportering både mer tillgänglig och enklare att förstå. Vi skapar skräddarsydda rapporter för just ditt företag och de är tillgängliga oavsett var du befinner dig. Grant Thornton erbjuder också en komplett hantering av ditt företags lönefunktion: från inrapportering till utbetalning och rapportering.

Förutom de tekniska lösningarna, som till exempel digital hantering av kvitton och leverantörsfakturor, får du proaktiv rådgivning som stöttar dig i ditt beslutsfattande. Vi är övertygade om att en stark relation gör att vi kan hjälpa dig att forma ditt företags framtid.

Unika lösningar för dig och ditt företag

Visste du att du på ett enkelt sätt kan hantera ditt företags ekonomi var du än är, när som helst på dygnet? Här berättar en av våra kunder om fördelarna med vår uppskattade portal.

Få inspiration och kunskap på våra seminarier

Se våra kommande seminarier här.