De bästa lösningarna för dig som driver fåmansföretag

Hos Grant Thorntons skattekonsulter får du som äger och driver ett fåmansföretag en helhetslösning, som är anpassad till dina och företagets specifika behov. Vi arbetar nära dig som kund och hjälper till med att praktiskt genomföra de åtgärder vi föreslår.

Som ägare till ett fåmansföretag behöver du ta hänsyn till särskilda regler om utdelning och kapitalvinster, vilket styr beskattning av ägare till fåmansföretag. Reglerna är komplicerade men kan med rätt hantering kan du undvika onödig beskattning. Vi ser till att du har rätt ägarstruktur för ditt fåmansföretag och att vinsten blir skatteeffektiv.

Helhetsrådgivning för företaget – och för familjens trygghet

Vi ger dig tillgång till ett team av erfarna konsulter som i samråd med dig hittar de bästa lösningarna för ditt fåmansföretag. Vi ser också till den helhet som inkluderar privatekonomin och tryggheten för dig och din familj.

Kontakta oss, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig att skapa en lämplig struktur i ditt fåmansföretag och hur du kan planera hantering av lön, utdelning och vinst för att uppnå optimal korrekt beskattning.

Auktoriserad skatterådgivare Johanna Wiklund Kontakta Johanna