Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi påverkar samhället varje dag. Dels när vi hjälper våra kunder med deras transparens, utveckling och konkurrenskraft, men också genom att utveckla våra medarbetare. Vi stöttar företag med allt från ekonomiska vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa hållbar tillväxt. Oavsett om det handlar om revision, lön, momsredovisning, deklaration eller företagsförvärv hjälper vi företag och entreprenörer att utveckla sina företag.

I mer än 70 år har Grant Thornton varit med och utvecklat framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Vårt fokus är just entreprenörsföretag där vi genom hållbara insikter hjälper dig som ägare, styrelse och ledning att utveckla ditt företag. Med vår rådgivning vill vi bidra till ett långsiktigt och hållbart företagande utifrån ett miljömässigt, socialt och ekonomiskt perspektiv.

Lokal redovisning och närvaro med ett globalt nätverk

Vi finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och har även en digital kundportal, Flow, för smidigt och säkert samarbete. Som medlemsföretag inom Grant Thornton International Ltd, en av världens ledande organisationer av självständigt ägda och styrda revisions och konsultföretag, kan vår lokala närhet utökas i det globala nätverket. Grant Thornton kan förse dig och din verksamhet med spetskompetens oavsett din geografiska marknad. Med över 73 000 medarbetare i ca 150 medlemsföretag världen över fokuserar vi varje dag på att göra skillnad för kunder, kollegor och i samhällen där vi verkar.

Så kan vi hjälpa ditt bolag med revision, rådgivning och redovisning

Behöver du hjälp med att upprätta en hållbarhetsredovisning, står du inför en börsnotering eller förbereder du dig för ett internationellt förvärv? Vi har bred erfarenhet och unik branschexpertis som stöttar dig med allt från vardagstjänster till strategisk rådgivning och utveckling av affären för att skapa tillväxt. Kika på hela vårt tjänsteutbud.

Så är det att jobba på Grant Thornton

Vi erbjuder stora möjligheter för våra medarbetare att utvecklas och utmanas. Genom vårt fokus på entreprenörsföretag skapas ständigt nya karriärvägar, när branscher utvecklas och nya typer av företag växer fram. Våra medarbetare tar ett aktivt ansvar för sin egen och bolagets utveckling, och växer tillsammans med våra kunder.

Vill du veta mer om hur det är att jobba på Grant Thornton – spana in våra karriärsidor.

Vi finns för Sveriges entreprenörer

Se filmen om vår vision: