Varje företag och transaktion är unik – därför är också vår rådgivning utformad så

Att skapa en lönsam och hållbar tillväxt för sitt företag kan vara en utmaning oavsett ekonomiskt klimat. Att korrekt utvärdera och genomföra transaktioner utgör idag en central del i företags tillväxtstrategi.

På Grant Thornton är vi medvetna om att varje transaktion är unik. Därför ger vi dig rådgivning genom varje steg i processen och skräddarsyr vårt erbjudande efter dina specifika behov.

 • Skräddarsydda team
 • Internationell räckvidd
 • Passionerade för värde
 • Skräddarsydda team
  Skräddarsydda team
  Vi bildar ett transaktionsteam för dig, med den branschexpertis, specialistkompetens och djupa erfarenhet som behövs för din transaktion.
 • Internationell räckvidd
  Internationell räckvidd
  Vårt skräddarsydda och individuella tillvägagångssätt stöds av internationell räckvidd och expertis från vårt globala nätverk, oavsett var du bedriver affärer.
 • Passionerade för värde
  Passionerade för värde
  Vi är fast beslutna att förstå dina behov och maximera värdet i varje skede av din transaktion.

Din transaktion blir en trygg affär

Vi erbjuder stöd genom hela transaktionsprocessen där vår expertis sträcker sig från värdering och Due Diligence till rådgivning vid företagstransaktioner, finansiering och omstruktureringar.

Genom att få rätt insikter och erfarenhet från hela marknaden, det vill säga från köpare och säljare, Private Equity-investerare, skuld- och aktiekapitalmarknader, får du relevant och aktuell rådgivning som hjälper dig att fatta de mest välgrundade besluten för din verksamhet.

Deals transaktionsrådgivning

Vår expertis inom

Dispute Services

Våra konsulter har lång erfarenhet av ekonomiska tvister, i såväl små som stora bolag. Våra insatser har varierat från enklare analyser och kortfattade kommentarer till fullständiga oberoende värderingar.

Due Diligence

Vi erbjuder identifiering och analys av möjligheter och risker i samband med förvärv och försäljning.

Integration och separation

Vi maximerar det förväntade värdet på en transaktion genom en strukturerad och disciplinerad ansats.

M&A Services

Vi erbjuder M&A-rådgivning i samband med förvärv, försäljning eller kapitalanskaffning och hjälper ditt företag att navigera genom hela transaktionsprocessen.

Värdering och finansiell modellering

Vi erbjuder oberoende värderingar, indikativa värdeutlåtanden och fairness opinons av företag och tillgångar.

Vi på Deals erbjuder en omfattande finansiell rådgivningstjänst som hjälper våra klienter att navigera genom en alltmer komplex och föränderlig värld. Vi arbetar tillsammans med våra klienter för att skapa hållbara resultat och värde i alla typer av transaktioner.

Magnus Sörling, ansvarig för Deals - Transaktionsrådgivning, Grant Thornton Sverige

Vill du att vi hör av oss?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för att berätta mer.

Rapport

Transaktionstrender 2023

Grant Thornton har härmed nöjet att för sjätte året i rad presentera Transaktionsrapporten, vilken i år fokuserar på den svenska transaktionsmarknaden 2023.

Framtidens nyckeltal

Vilka nyckeltal mäter ni i er verksamhet?

En ny generation nyckeltal växer fram vid sidan av de klassiska strikt finansiella. Vilka nyckeltal tittar ert företag på idag? Och vilka ska ni mäta och följa upp på i framtiden? Jämför era befintliga och framtida nyckeltal med fler än 600 andra företag.

Hitta ett kontor nära dig

Ditt närmaste kontor

Besöksadress
Kungsgatan 57
111 22 Stockholm
Postadress
Box 7623
103 94 Stockholm

Om Grant Thornton

Grant Thornton är ett ledande revisions- och rådgivningsföretag med 1 400 medarbetare som erbjuder tjänster inom revision, skatt, redovisning och specialistrådgivning. Visionen är att tillsammans med entreprenörsföretag skapa framtiden – utifrån övertygelsen att hållbart företagsbyggande handlar om en helhet där såväl ekonomiska som miljömässiga och sociala aspekter ingår. Grant Thornton är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd med över 73 000 medarbetare i cirka 150 medlemsländer.