Lokal närvaro med global räckvidd i en digital värld

Även om gränsen mellan fysiska kontor och virtuella arbetsmiljöer blir allt otydligare, ser vi fortfarande möjligheterna i en lokal fysisk närvaro. Med våra 22 centrala kontor – från norr till söder – skapar vi förutsättningar för nätverkande och mötesplatser där delning av erfarenheter, kunskap och inspiration står i fokus. Så delta på ett av våra event, träffa en rådgivare, låna våra lokaler till strategiska möten eller kom förbi på en kaffe. Vi finns här för dig.

 

I en alltmer sammankopplad värld kombinerar Grant Thornton global förståelse med värdefull lokal närvaro. Våra svenska kontor är inte enbart centrum för lokala affärsrelationer, utan också ditt fönster till en bred internationell arena.

 

Vårt omfattande globala nätverk ger dig tillgång till insikter och expertis från mer än 140 länder. Det innebär att ett lokalt partnerskap med oss öppnar upp för en mängd globala möjligheter. Vare sig det gäller internationell skatterådgivning, transnationella affärstransaktioner eller hantering av globala risker, är vår utbredning en viktig tillgång.

 

Samtidigt är vår lokala kännedom en grundläggande del av vår service. Vi förstår de specifika utmaningarna och möjligheterna på den svenska marknaden. Våra lokala experter, som finns i ditt närområde, erbjuder personlig service och lösningar anpassade efter dina unika behov.

 

På Grant Thornton förenar vi global insikt med lokal expertis. Vi hjälper ditt företag att utvecklas och expandera, både i Sverige och på den internationella marknaden. Besök något av våra 22 kontor runt om i Sverige för att se hur vi kombinerar global kunskap med lokal förståelse, och upptäck de möjligheter som finns för din verksamhet.

 

Hitta ditt närmsta kontor nedan, varmt välkommen!

Läs mer Läs mindre

Dina närmaste kontor

Stockholm

Besöksadress
Kungsgatan 57
111 22 Stockholm
Postadress
Box 7623
103 94 Stockholm

Hitta ditt kontor

Samtliga kontor

Faktureringsadress

Organisationsnummer:
556356-9382

Faktureringsadress (svenska leverantörer):
Grant Thornton Sweden AB
Ort eller avdelning

Adress till beställarens kontor anges på pdf fakturan                            
leverantorsfakturor@se.gt.com

Observera att vi endast tar emot fakturor i pdf-format och endast till mailadressen ovan.                          

Faktureringsadress (utländska leverantörer):
Grant Thornton Sweden AB
Beställarens namn som referens
Adress till beställarens kontor på pdf fakturan          
gtsweden.invoices@se.gt.com

Observera att utländska fakturor endast ska mailas, ej postas. 

Fakturor som gäller för personalbilar:
Skicka fakturan i pdf-format till faktura@bilreda.se

Faktureringsadress