Revision & ekonomisk rådgivning i Göteborg - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Göteborg - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med lokal expertis och global räckvidd i Göteborg

På Grant Thornton i Göteborg erbjuder vi ett flertal tjänster inom revision, skatt, rådgivning, redovisning och lön. Vi erbjuder dessutom branschanpassad rådgivning inom Real Estate and Construction, Transportation and Logistics och Not for Profit. Behöver du rådgivning inom våra andra branschersatsningar så som Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Healthcare tar vi hjälp av våra kollegor från andra kontor - för att du alltid ska få den kompetens du efterfrågar.

Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och göra det enkelt för ditt företag att växa hållbart. Därför är det viktigt för oss att vi alltid arbetar i nära relation med dig som kund och erbjuder proaktivt stöd på ditt företags resa mot tillväxt.

Vi finns vid din sida när du gör affärer

Vi finns för dig lokalt i Göteborg men kan även stötta dig på andra geografiska marknader tack vare att vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd. Den nära relationen med dig som kund är viktig för oss och vi ser fram emot att samarbeta med dig och ditt bolag för att ni ska få ut det mesta av dina affärer.

Vår anslutning till Grant Thornton International Ltd ger oss även en unik position att tillhandahålla globala insikter och resurser. Detta gör att vi kan bistå ditt företag med inte bara lokalt anpassade lösningar, utan även med stöd och rådgivning som tar hänsyn till globala trender och affärsmöjligheter. Vare sig det gäller internationella affärstransaktioner, gränsöverskridande skattefrågor eller globala marknadstrender, har vårt team i Göteborg kompetensen och resurserna för att hjälpa dig.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Göteborg

Med en bred tjänsteportfölj inom rådgivning, revision, ekonomitjänster och skatt erbjuder vi ditt företag en helhetslösning där du hittar allt på ett och samma ställe. Vi har flera specialister inom olika branscher som kan hjälpa ditt bolag att hitta potentialen till att utvecklas och växa. Vi på Grant Thornton i Göteborg är stolta över att kunna erbjuda en kombination av djup lokal kunskap och global expertis. Det är vår ambition att vara din pålitliga partner och rådgivare, och att tillsammans med dig navigera genom såväl lokala som internationella affärsutmaningar.

Kvalificerad rådgivning

Med vår kvalificerade rådgivning kan du känna dig trygg i dina affärsbeslut Vi finns för dig som professionellt stöd till exempel vid förvärv, hållbarhetsrådgivning och due diligence. Alla våra konsulter har gedigen erfarenhet och specialkompetens inom sitt område för att du ska känna att du är i trygga händer.

Oberoende revision

Våra godkända och auktoriserade revisorer kan göra en oberoende granskning av din verksamhet som ger en trygg kvalitetsstämpel på din årsredovisning. En oberoende revision kan hjälpa dig att förutse risker och sätta in lämpliga åtgärder innan det uppstår problem.

Anpassad redovisning och rådgivning

Grant Thornton i Göteborg erbjuder dig och ditt företag skräddarsydd ekonomi- och lönehantering. Våra redovisningsexperter kan ta hand om hela eller delar av din ekonomi samt ge proaktiv rådgivning som stöttar dig i att skapa långsiktiga och hållbara affärer.

Professionell skatte- och momsrådgivning

Hantering av bolagets skatter och moms kan vara invecklat och ofta tidskrävande. Låt oss ta hand om företagets skatter och momsredovisning så att du kan fokusera på ditt företags kärnverksamhet.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Göteborg, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Göteborg

Besöksadress
Östra Hamngatan 26
411 09 Göteborg
Postadress
Box 2230
403 14 Göteborg

Kontorschef i Göteborg

Kontorschef i Göteborg