Grant Thornton är din revisionsbyrå i Kiruna

Kontakta oss

Välkommen till din revisionsbyrå i Kiruna!

På vårt kontor i Kiruna hittar du erfarna rådgivare, revisorer och branschspecialister med inriktning på revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Önskar du specialrådgivning inom Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit, hjälper vi mer än gärna till.

Våra kontor är utspridda i hela Sverige, från norr till söder. Vi är även medlem i Grant Thornton International Ltd och erbjuder således ett betydligt större nätverk av internationell expertis.

Våra tjänster inom rådgivning, skatt och revision i Kiruna

Vi arbetar med målet att du ska göra smarta investeringar, sträva mot högre lönsamhet och kunna växa hållbart. Med det sagt erbjuder vi ett brett tjänsteutbud inom rådgivning, revision, ekonomiservice, skatt och moms.

Rådgivning

I våra rådgivningstjänster erbjuds du kompetent och kvalificerad konsulting inom exempelvis finansiell rapportering, hållbarhetsredovisning och internrevision. Våra rådgivare är insatta i alla frågor rörande ekonomi, bolagsskatt och förvärv samt allt annat som berör en verksamhet.

Revision

Med en oberoende revision utförd av en revisor med bred kompetens inom din bransch kan du känna dig trygg i din redovisning. Detta blir en kvalitetsstämpel på årsredovisningen.

Ekonomiservice

Vi hjälper dig gärna med hela eller delar av företagsekonomin och kommer med kreativa och digitala lösningar för att underlätta för dina ekonomiansvariga. Med ordning och reda i ekonomin skapar du trygghet och kontroll.

Skatt och moms

Skatterådgivning är en viktig del för att ha kontroll och ta viktiga beslut inför framtiden. Vi bistår dig i alla skatte- och momsfrågor och arbetar för en långsiktig och hållbar skattehantering.

Ta del av vår värdekedja

Grant Thornton är den personliga kontakten med dig som kund i stort fokus. Vi stöttar dig i den säkra vägen mot tillväxt och utveckling, lokalt och globalt.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Kiruna, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Kiruna

Besöks- och postadress
Lastvägen 50B
981 38 Kiruna

Kontorschef i Kiruna

Kontorschef i Kiruna