Revision & ekonomisk rådgivning i Sundsvall - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Sundsvall - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en personlig revisionsbyrå i Sundsvall med lokal rådgivning med global insikt

På Grant Thorntons kontor i Sundsvall kombinerar vi nära kundrelationer med omfattande branschexpertis och vi finns här när viktiga affärsbeslut ska tas eller när du behöver proaktiv rådgivning. Vår nära kundrelation bäddar för trygghet och smarta beslut. Vi erbjuder tjänster inom revision, skatt, rådgivning, redovisning och lön. Våra medarbetare har även gedigen kunskap inom följande branscher Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit.

Grant Thornton Sundsvall är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd vilket innebär att vi kan stötta ditt företag, oberoende av din geografiska marknad. Som en del av Grant Thornton International Ltd har vårt kontor i Sundsvall tillgång till globala resurser och expertis och kan bistå våra klienter inte bara med deras lokala behov, men även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna. Vårt team i Sundsvall är redo att erbjuda expertis och stöd, oavsett om det gäller att navigera i internationella skattefrågor, genomföra gränsöverskridande affärstransaktioner eller förstå globala marknadstrender.

Våra tjänster inom rådgivning, skatt, ekonomitjänster och revision i Sundsvall

Ta del av våra medarbetares kunskap och erfarenhet när det gäller revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Genom att kombinera vår lokala kunskap med globala insikter, är vi idealiskt positionerade för att stödja ditt företags tillväxt och framgång, både lokalt i Sundsvall och på den internationella arenan. Vi anpassar oss efter ditt företag och dina behov och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för att skapa hållbar utveckling och tillväxt.

Rådgivning

Våra rådgivare stöttar och bistår dig i en mängd olika frågor som rör verksamheten, till exempel affärsrådgivning, dispute services och hållbarhetsredovisning.

Revision

Vi granskar ditt företag med oberoende revision med hjälp av vare en auktoriserad och pålitlig revisor, så att du ser hur det står till med företaget.

Ekonomitjänster

Vi tar över hela eller delar av ansvaret i din redovisning och tar hand om lönefrågor samt andra ekonomidelar, allt på ett tryggt sätt.

Skatt och Moms

Skatt och moms som normalt kan verka invecklat, blir enklare att förstå tack vare våra kunniga konsulter som guidar dig i skatte- och momsfrågor.

Din revisionsbyrå i Sundsvall som får ditt bolag att växa

Vi hjälper dig och ditt bolag att växa och upprätthåller den personliga kontakten med dig som kund för att skapa trygghet. Besök vårt kontor för att upptäcka hur vi kan vara en värdefull partner i din affärsresa.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Sundsvall, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Sundsvall

Besöksadress
Centralgatan 4
852 32 Sundsvall
Postadress
Box 69
851 02 Sundsvall

Kontorschef i Sundsvall

Kontorschef i Sundsvall