Grant Thornton är din revisionsbyrå i Sundsvall

Kontakta oss

Välkommen till din personliga revisionsbyrå i Sundsvall!

Vi finns här när viktiga affärsbeslut ska tas eller när du behöver proaktiv rådgivning. Vår nära kundrelation bäddar för trygghet och smarta beslut. Vi erbjuder tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Våra medarbetare har även gedigen kunskap inom följande branscher Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit.

Som medlem i paraplyorganisationen Grant Thornton International Ltd. innebär att vi kan stötta ditt företag, oberoende av din geografiska marknad.

Våra tjänster inom rådgivning, skatt, ekonomiservice och revision i Sundsvall

Ta del av våra medarbetares kunskap och erfarenhet när det gäller revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vi anpassar oss efter ditt företag och dina behov och erbjuder skräddarsydda helhetslösningar för att skapa hållbar utveckling och tillväxt.

Rådgivning

Våra rådgivare stöttar och bistår dig i en mängd olika frågor som rör verksamheten, till exempel affärsrådgivning, dispute services och hållbarhetsredovisning.

Revision

Vi granskar ditt företag med oberoende revision med hjälp av vare en auktoriserad och pålitlig revisor, så att du ser hur det står till med företaget.

Ekonomiservice

Vi tar över hela eller delar av ansvaret i din ekonomi och tar hand om lönefrågor samt andra ekonomidelar, allt på ett tryggt sätt.

Skatt och Moms

Skatt och moms som normalt kan verka invecklat, blir enklare att förstå tack vare våra kunniga konsulter som guidar dig i skatte- och momsfrågor.

Din revisionsbyrå i Sundsvall som får ditt bolag att växa

Vi hjälper dig och ditt bolag att växa och upprätthåller den personliga kontakten med dig som kund för att skapa trygghet.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Sundsvall, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Sundsvall

Besöksadress
Centralgatan 4
852 32 Sundsvall
Postadress
Box 69
851 02 Sundsvall

Kontorschef i Sundsvall

Kontorschef i Sundsvall