Revision & ekonomisk rådgivning i Norrköping - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Norrköping - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en personlig revisionsbyrå med lokal expertis och globala perspektiv i Norrköping

Vi finns till för att skapa trygghet inom frågor som revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. På Grant Thorntons kontor i Norrköping erbjuder vi en unik kombination av lokal expertis och globala insikter och våra medarbetare är särskilt insatta inom branscherna Real Estate and Construction, Transportation and Logistics och Healthcare. Behöver du stöd i våra ytterligare branschsatsningar Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit bollar vi in experter från något av våra kontor runtom i landet.

Vi arbetar både lokalt och globalt då vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd. Som medlem av Grant Thornton International Ltd kan vårt kontor i Norrköping dra nytta av ett omfattande globalt nätverk. Detta ger oss möjlighet att erbjuda tjänster som är väl anpassade till lokala förhållanden, samtidigt som vi kan ge insikter och lösningar som är relevanta i en alltmer globaliserad affärsvärld. Oavsett om det handlar om internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Norrköping redo att bistå.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Norrköping

Bli insatt och trygg i alla frågor som rör ekonomi, revision och skattehantering. Med våra konsulter tar du lättare strategiska beslut och ser ditt företag växa och utvecklas, med hållbarhet och långsiktighet i fokus. Vår tjänsteportfölj innehåller följande:

Rådgivning

Vi anpassar rådgivningen efter dina behov och hanterar ofta ämnen som internationella tjänster, finansiell rapportering och . Vi utför även due diligence.

Revision

Vi har stor erfarenhet av revision hos ägarledda företag, stora och små företag, nationella som internationella. Med oss är du trygg eftersom du minimerar riskerna, förutser problem och lägger grunden för bra affärsbeslut.

Ekonomitjänster

Vi erbjuder proaktiv rådgivning tillsammans med skräddarsydda helhetslösningar i allt som rör ekonomi och löner. Rådgivning varvas med tekniska lösningar för att ge dig bra underlag och en enklare hantering av ditt företags ekonomi.

Skatt och Moms

Våra konsulter ger dig effektiv skatterådgivning och besvarar alla frågor som rör skatt och moms. Vi arbetar alltid mot ett långsiktigt och hållbart sätt att handskas och arbeta med skatt.

Skapa trygghet med din revisionsbyrå i Norrköping

Kvalitet, trygghet och integritet är viktiga ord för oss när vi samarbetar med dig som kund. Vi ger dig verktygen för att ge ditt företag en ökad tillväxt, oavsett geografisk marknad. Vi på Grant Thornton i Norrköping är stolta över att kunna kombinera lokal förankring med global expertis. Vår ambition är att vara din trygga partner och rådgivare, stödja ditt företags tillväxt och framgång både lokalt och internationellt. Välkommen att besöka oss och se hur vi kan hjälpa ditt företag.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Norrköping, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Norrköping

Besöksadress
Vattengränden 2
602 22 Norrköping
Postadress
Vattengränden 2
602 22 Norrköping

Kontorschef i Norrköping

Kontorschef i Norrköping