Revision & ekonomisk rådgivning i Visby - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Visby - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en personlig revisionsbyrå i Visby - med lokal expertis och tillgång till globalt nätverk

På Grant Thorntons kontor i Visby kombinerar vi vår lokala expertis med tillgång till ett omfattande globalt nätverk för att erbjuda skräddarsydda tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vår nära relation till dig som kund och det förtroende som vi bygger upp tillsammans, bäddar för gynnsamma affärer och hållbar tillväxt för ditt företag.

Branscher där vi har extra djup kunskap och kan stötta ditt företag på er resa mot tillväxt är inom Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare,Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit. Vi är även ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd, där har vi möjlighet att erbjuda ett stort nätverk av globala experter, resurser och konsulter runt om i världen.

Detta ger oss möjligheten att stödja våra klienter inte bara med deras lokala behov, utan även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna. Oavsett om det gäller internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Visby redo att erbjuda den expertis och stöd som behövs.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Visby

Entreprenörer och ägarledda företag har ofta stora behov av rådgivning och hjälp i olika frågor. På vårt kontor i Visby kan du få hjälp med allt från rådgivning och revision till skatt och ekonomiservice. Vår kombination av lokal expertis och globala insikter gör oss till en idealisk partner för ditt företags utveckling, både lokalt och internationellt. Besök vårt kontor i Visby för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag.

Rådgivning

Med kvalificerad och anpassad rådgivning finns vi med hela vägen på din tillväxtresa. Detta för att skapa trygghet och en säker utveckling. Våra utbildade och erfarna rådgivare stöttar dig inom till exempel finansiell rapportering, och internationella tjänster.

Revision

En auktoriserad och oberoende revisor granskar ditt företag, något som ger företaget en kvalitetsstämpel och en trygghet i att du lättare kan se om något är på väg att gå snett, innan det sker.

Ekonomiservice

Lämna över hela eller delar av din ekonomi och fokusera mer på din verksamhet. Vi kan både erbjuda dig en skräddarsydd och löpande ekonomi- och lönetjänst beroende på vad du önskar. Allt för att du ska kunna skapa lönsamma och långsiktiga affärer.

Skatt och moms

Invecklade regler och frågor som rör skatt och moms kan sätta käppar i hjulet för företagare. Våra kunniga konsulter har stor erfarenhet av skatt och moms och ser därför till att bolagets skatt och moms hanteras korrekt.

Din revisionsbyrå i Visby stöttar dig i dina affärsbeslut

Oavsett om det gäller ekonomi eller beslutstagande finns vi på Grant Thornton i Visby till för dig. Som medlem i ett större internationellt företag garanterar vi experthjälp inom en rad branscher och områden, oavsett din geografiska marknad.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Visby, hitta din lokala rådgivare här!

Kontorets öppettider

Måndag - torsdag: 8-16
Fredag: 8-15
Lunchstängt 12-13 alla dagar.

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Visby

Besöksadress
Hästgatan 24
621 56 Visby
Postadress
Box 1168
621 22 Visby

Kontorschef i Visby

Kontorschef i Visby