Revision & ekonomisk rådgivning i Örebro - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Örebro - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en lokal revisionsbyrå med globala perspektiv i Örebro

På Grant Thorntons kontor i Örebro har vi ett stort utbud av tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Här hittar du även branschanpassad rådgivning inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare.

Behöver du stöd inom någon av våra andra branscher Tech, Financial Services, Not for Profit, Private Equity och Transportation and Logistics tar vi i Örebro hjälp av våra kollegor på andra orter som är experter på just ditt område – allt för att du ska få den kompetens du efterfrågar.

Vi stöttar dig i dina affärer

Vi stöttar dig som är entreprenör i dina affärer och vill hjälpa dig och ditt bolag att växa. Vi finns för dig lokalt i Örebro och har även kontor i hela Sverige samt är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd som gör att vi kan stötta dig på din tillväxtresa oavsett geografisk marknad. Som medlem av Grant Thornton International Ltd kan vårt kontor i Örebro dra nytta av globala resurser och expertis. Detta ger oss möjligheten att stödja våra klienter inte bara med deras lokala behov, utan även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna.

Oavsett om det gäller internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Örebro redo att erbjuda den nödvändiga expertisen och stödet. Nära relationer är viktigt för oss och vi ser fram emot att samarbeta med dig och ditt bolag på er fortsatta resa mot tillväxt.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Örebro

På Grant Thornton i Örebro kan du och ditt företag få hjälp med allt från rådgivning och revision till skatt och ekonomitjänster – allt på ett och samma ställe. Vår kombination av lokal expertis och globala insikter gör oss till en idealisk partner för ditt företags utveckling, både lokalt och internationellt. Besök vårt kontor i Örebro för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag. Vi vill göra det enkelt för dig som kund att hitta potentialen till att växa och har därför specialister inom flera olika branscher.

Kvalificerad rådgivning

På vår revisionsbyrå i Örebro tror vi på att kvalificerad rådgivning ger ditt företag möjlighet till att utvecklas och växa. Vi är ett professionellt stöd i dina affärer och du kan känna dig trygg med att våra rådgivare har en gedigen utbildning och erfarenhet inom just ditt affärsområde. Välj oss när du behöver rådgivning till exempel vid finansiell rapportering, och .

Oberoende revision

Behöver du en oberoende revisor i Örebro ska du kontakta oss på Grant Thornton. Vi har godkända och auktoriserade revisorer med lång erfarenhet av ägarledda företag. Vår revisor gör en oberoende granskning av ditt företags verksamhet vilket skapar en trygghet som medför att du kan förutse vad som kan gå fel innan det faktiskt händer.

Anpassad redovisning och rådgivning

Vi kan ta hand om hela eller delar av din redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering så att du kan fokusera på att driva och utveckla verksamheten. I vår kundplattform Flow kan du få en skräddarsydd ekonomi- och lönetjänst med rapporter och analyser som ger dig ett bra underlag. Vi kan även ge dig löpande ekonomisk rådgivning som ger dig alla möjligheter för att skapa långsiktiga affärer.

Professionell skatt- och momsrådgivning

Skatt och moms för företag kommer med många invecklade regler som kan ta tid att sätta sig in i. Låt oss på Grant Thornton i Örebro sköta hanteringen av bolagets skatter och momsredovisning och känn dig trygg med att allt görs på rätt sätt.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Örebro, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Örebro

Besöksadress
Kungsgatan 6
702 11 Örebro
Postadress
Box 504
701 50 Örebro

Kontorschef i Örebro

Kontorschef i Örebro