Revision & ekonomisk rådgivning i Nyköping - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Nyköping - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en lokal revisionsbyrå med global räckvidd i Nyköping

På Grant Thorntons kontor i Nyköping kombinerar vi lokal expertis med globala perspektiv för att erbjuda anpassade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice bidrar vi med hängivna och erfarna konsulter som verkar för ett välmående näringsliv och en hållbar utveckling.

Behöver du specifikt stöd? Våra medarbetare har extra djup kunskap inom branscherna Real Estate and Construction men vi erbjuder även branschanpassad rådgivning inom Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit.

Som medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd gör att vår lokala närhet kan utökas i det globala nätverket och förse dig och din verksamhet med spetskompetens oavsett din geografiska marknad. Detta ger oss möjligheten att stödja våra klienter inte bara med deras lokala behov, utan även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna. Oavsett om det gäller internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Nyköping redo att erbjuda den nödvändiga expertisen och stödet.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Nyköping

Vi erbjuder hjälp inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice.

Rådgivning

Vi är ditt professionella stöd inom allt som rör till exempel ekonomifrågor, finansiell hantering och . Du kan även anlita oss när det handlar om förvärv, företagsöverlåtelser och due diligence.

Revision

Känn dig trygg med en oberoende och auktoriserad revisor som utför granskning och rapporter, så att du kan utesluta risker i senare skede.

Ekonomiservice

Ekonomi och lönehantering är ett område som ofta kräver mycket tid och energi. Överlåt istället hela eller delar av din ekonomi till oss. I vår kundplattform Flow samlar vi alla analyser, underlag och rapporter för att ge dig bättre beslutstagande och ta goda ekonomiska initiativ i framtiden.

Skatt och Moms

Vi är insatta i allt som rör skatt och moms. Med oss får du en klarare bild i både regelverk och skattehantering, på ett sätt som berör just dig och ditt företag.

Din revisionsbyrå i Nyköping som stöttar dig i dina affärsbeslut

insikter gör oss till en idealisk partner för ditt företags utveckling, både lokalt och internationellt. Vi ger dig och ditt företag en tryggare vardag och en chans att växa hållbart - oavsett vilka frågor du vill ha hjälp med. Med Grant Thornton får du nyckeln till att fatta bättre affärsmässiga beslut. Besök vårt kontor i Nyköping för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Nyköping, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Nyköping

Besöksadress
Västra Storgatan 34
611 32 Nyköping
Postadress
Box 547
611 10 Nyköping

Kontorschef i Nyköping

Alf Ekström (tf)

Tel: 016-15-97-16
E-mail: alf.ekstrom@se.gt.com
LinkedIn: LinkedIn.com/AlfEkstrom

Kontorschef i Nyköping