Grant Thornton är din revisionsbyrå i Helsingborg

Kontakta oss

Välkommen till din revisionsbyrå i Helsingborg!

På Grant Thorntons kontor i Helsingborg erbjuder vi ett brett tjänsteutbud inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vi har lång erfarenhet av ägarledda företag och stöttar dig som entreprenör i dina affärer för att ditt bolag ska kunna växa.

I Helsingborg har vi extra djup kunskap inom branscherna Real Estate and Construction. Vi erbjuder även branschanpassad rådgivning inom Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit där vi tar hjälp av våra experter från andra kontor för att du ska få rätt kompetens för ditt företag.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Helsingborg

Vår vision om att verka för ett välmående näringsliv och att hållbarhet finns med i allt vi gör. Hos oss finns flera specialister inom rådgivning, revision, ekonomiservice och skatt som kan hjälpa ditt företag på sin resa mot tillväxt.

Rådgivning

Vi är ditt professionella stöd i dina affärer genom kvalificerad rådgivning som ger ditt företag möjligheter att utvecklas och växa. Hållbarhetsredovisning, forensic service och bolagstjänster är bara några av områdena där vi erbjuder kvalificerad rådgivning.

Revision

En oberoende revision skapar trygghet i företaget och du kan slippa oväntade överraskningar. Med våra erfarna revisorer får du full koll på bolagets verksamhet och ekonomiska redovisning som innebär att du kan förutse eventuella problem och riskfaktorer.

Ekonomiservice

Låt oss ta hand om din ekonomi- och lönehantering där du kan få analyser och rapporter som ger dig ett bra underlag för att skapa långsiktiga relationer.

Skatt och moms

Vi hjälper dig i dina frågor om skatt och moms. Vår rådgivning är alltid anpassad efter dig och ditt företag för att du ska få en effektiv och korrekt skatte- och momshantering.

En personlig revisionsbyrå i Helsingborg

Något som är extra viktigt för oss på Grant Thornton är den personliga kontakten. Vi finns för dig lokalt i Helsingborg men erbjuder även ett stort nätverk i form av Grant Thornton International Ltd som gör att vi kan stötta dig oavsett bransch och geografisk marknad.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Helsingborg, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Helsingborg

Besöksadress
Henckels torg 4
252 36 Helsingborg
Postadress
Box 1014
251 10 Helsingborg

Kontorschef i Helsingborg

Kontorschef i Helsingborg