Revision & ekonomisk rådgivning i Umeå - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Umeå - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till Grant Thornton - en personlig revisionsbyrå i Umeå med lokal expertis och global insikt

På Grant Thorntons kontor i Umeå kombinerar vi vår lokala expertis med tillgång till globala resurser och våra hjälpsamma och kunniga konsulter erbjuder skräddarsydda tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Du hittar även branschanpassad rådgivning inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare.

Behöver du stöd inom våra andra branschersatsningar Tech, Financial Services, Private Equity, Not for Profit, Private Equity och Transportation and Logistics tar vi hjälp av experter från våra andra kontor runtom i landet. Allt för att ditt företag ska kunna frodas i en gynnsam tillväxt, oberoende i vilken fas du befinner dig, och oavsett geografisk marknad.

Professionell rådgivning och revision i Umeå

Oavsett om du söker rådgivning och konsulthjälp inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster, finns vi här för dig. Vår kombination av lokal expertis och globala insikter gör oss till en idealisk partner för ditt företags utveckling, både lokalt och internationellt. Vi tror på nära relationer i allt vad vi företar oss och ser fram emot att samarbeta med dig och ditt företag.

Rådgivning

Med kvalificerad rådgivning kan vi få ditt företag att växa snabbare. Vi finns vid din sida när det gäller finansiell rapportering, bolagstjänster och med mera.

Revision

En auktoriserad och erfaren revisor granskar din verksamhet i sömmarna så du kan förutse eventuella problem. Vi har lång erfarenhet av ägarledda företag.

Ekonomitjänster

Med vår kundplattform Flow och våra duktiga konsulter kan du låta Grant Thornton ta hand om din ekonomi – hela eller delar av den. Få trygghet och bra underlag på ett säkert och smart sätt.

Skatt och moms

Hantera bolagsskatt och momsfrågor utan minsta tvekan och slipp konflikter eller oförutsedda kostnader. Våra medarbetare är väl insatta i allt som rör skatt och moms och guidar dig rätt hela vägen.

Din revisionsbyrå i Umeå – en personlig stöttepelare för ditt företag

Grant Thornton tror på en personlig dialog med våra kunder, där vi ser saker och ting i ett långsiktigt perspektiv och med hållbarhet i åtanke hela tiden. Vi är din lokala och personliga revisionsbyrå i Umeå, men kan även ta hjälp från våra kollegor runt om i landet.

Som ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd, kan vårt kontor i Umeå dra nytta av ett omfattande globalt nätverk och internationell expertis. Detta ger oss möjligheten att stödja våra klienter inte bara med deras lokala behov, utan även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna. Oavsett om det gäller internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Umeå redo att erbjuda den expertis och stöd som behövs. Allt för att ge dig nyckeln till ökad tillväxt och smarta affärsbeslut.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Umeå, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Umeå

Besöksadress
Västra Esplanaden 17
903 25 Umeå
Postadress
Bankgatan 18a
903 25 Umeå

Kontorschef i Umeå

Kontorschef i Umeå