Revision & ekonomisk rådgivning i Luleå - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Luleå - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med lokal expertis och tillgång till globala resurser i Luleå

Vi hjälper dig inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Vi har även en gedigen kunskap inom branscherna Real Estate and Construction, Transportation and Logistics och Healthcare, men erbjuder också hjälp inom Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit.

Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och göra det enkelt för ditt företag att växa hållbart, därför kan du få hjälp med revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster på ett och samma ställe. På Grant Thorntons kontor i Luleå erbjuder vi en kombination av lokal expertis och tillgång till globala resurser med personlig och effektiv service anpassad efter ditt företags unika behov.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Luleå

Våra konsulter ger kvalificerad rådgivning inom en rad frågor som rör ekonomi, skatt och revision.

Rådgivning

Vi vill att ditt företag ska växa och utvecklas. Därför erbjuder vi effektiv och kvalificerad rådgivning. Ta hjälp av oss vid förvärv, företagsöverlåtelser eller . Vi utför även due diligence.

Revision

Våra auktoriserade revisorer granskar och kontrollerar din verksamhet på ett oberoende sätt, något som förbereder för framtida affärsbeslut som grundar sig på ett tillförlitligt resultat.

Ekonomitjänster

Välj en skräddarsydd lösning eller anlita oss för löpande hantering av din ekonomi och dina lönefrågor. Vi erbjuder även andra praktiska lösningar som vår kundplattform Flow där vi samlar rapporter, analyser och underlag.

Skatt och Moms

Våra konsulter ger dig trygghet i alla skatte- och momsfrågor beroende på din företagsform. Välj enbart skatterådgivning eller få ett helhetserbjudande med våra övriga tjänster.

Ett långsiktigt och hållbart synsätt bäddar för ökad tillväxt

Vi tror på en personlig kunddialog och anpassar alltid våra lösningar till dina behov. Till vårt kontor i Luleå kan du vända dig för att få hjälp inom ett specifikt område, eller välja ett helhetserbjudande som passar just dig. Vi är med för att skapa tillväxt och en hållbar utveckling för dig och hela näringslivet. Som medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd erbjuder vi även ett globalt nätverk av experter, så att du kan få det stöd du behöver oavsett var i världen du verkar.

Detta ger oss en unik position att erbjuda tjänster som inte bara är anpassade till lokala behov utan också har fördelen av internationell expertis och perspektiv. Oavsett om ditt företag behöver hjälp med lokala utmaningar eller söker råd för att navigera i internationella affärsmiljöer, är vårt team i Luleå redo att bistå.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Luleå, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Luleå

Besöksadress
Nygatan 10A
972 33 Luleå
Postadress
Postbox 10
971 02 Luleå

Kontorschef i Luleå

Kontorschef i Luleå