Revision & ekonomisk rådgivning i Kristianstad - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Kristianstad - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå för lokala och globala affärslösningar i Kristianstad

På vårt kontor i Kristianstad arbetar ett team av erfarna konsulter, redo att stötta ditt företag i olika frågor inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och ser alltid till hållbarhetsperspektivet för att ditt företag ska bli ett av framtidens företag.

Vi har extra djup kunskap inom branscherna Real Estate and Construction, Transportation and Logistics, Healthcare, Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit. Vi är dessutom medlem i och tar gärna hjälp av våra kollegor runt om i världen för att kunna stötta ditt företag, oavsett geografisk marknad. Som ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd har vi i Kristianstad även möjlighet att dra nytta av globala resurser och expertis.

Detta ger oss en unik position att erbjuda inte bara lokalt anpassade lösningar, utan också stöd som omfattar internationella affärsutmaningar. Oavsett om det gäller att navigera i internationell beskattning, genomföra gränsöverskridande affärstransaktioner eller förstå globala marknadstrender, är vårt team här för att hjälpa.

Våra tjänster inom rådgivning, skatt och revision i Kristianstad

Vi arbetar med målet att du ska göra smarta investeringar, sträva mot högre lönsamhet och kunna växa hållbart. Därför erbjuder vi ett brett tjänsteutbud inom rådgivning, revision, ekonomiservice, skatt och moms. Vi kombinerar lokal expertis med globala insikter för att erbjuda en helhetslösning som stödjer ditt företags ambitioner och tillväxt, både på den lokala och internationella arenan. Välkommen att besöka oss och upptäcka hur vi kan vara en värdefull partner i din affärsresa.

Rådgivning

Med smarta råd kan du komma långt. Våra konsulter hjälper dig med allt som rör investering, förvärv, företagsöverlåtelser och . Vi finns vid dina sida i dina affärer.

Revision

Låt en oberoende revisor granska och analysera din verksamhet så att du kan ta bättre beslut och undvika onödiga risker. Våra auktoriserade revisorer har stor kunskap om ett flertal bolag.

Ekonomiservice

Få bättre förutsättningar ekonomiskt eller underlätta för dina ekonomiansvariga genom att överlåta hela eller delar av finansiella frågor och olika processer till oss. I tjänsten ingår till exempel lönehantering, kvittohantering och fakturor. Vi erbjuder även tekniska lösningar med vår kundplattform Flow.

Skatt och moms

Internationell beskattning, tull och företagsbeskattning överlag är områden som ofta är komplicerade för en företagare. Skatte- och momsfrågor kan ibland vara invecklade, vi hjälper dig att hantera dessa med kvalificerad rådgivning.

Vi får dig att växa, utmanas och ta ansvar

Vi strävar efter att både stötta och inspirera dig i din tillväxt. Våra kunder är främst ägarledda företag och entreprenörer och vi har stor erfarenhet av alla möjliga bolag, oavsett storlek, fas och geografisk marknad. Utmanas och väx med oss i ryggen!

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Kristianstad, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Kristianstad

Besöks- och postadress
Spannmålsgatan 9
291 32 Kristianstad

Kontorschef i Kristianstad

Kontorschef i Kristianstad