Grant Thornton är din revisionsbyrå i Gävle

Kontakta oss

Välkommen till din revisionsbyrå i Gävle!

På vårt kontor i Gävle värnar vi om en nära relation med våra kunder och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice. Vi har flera specialister inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare som ger branschanpassad rådgivning och kan hjälpa ditt företag på sin resa mot tillväxt.

Vi finns på ett flertal orter runtom i landet och kan även ge dig stöd inom våra andra branschersatsningar som Tech, Financial Services, Private Equity, Transportation and Logistics och Not for Profit där vi tar hjälp av våra kollegor från andra kontor – allt för att du ska få den kompetens du behöver.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Gävle

Med vår gedigna erfarenhet av ägarledda företag kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och göra det enkelt för ditt företag att växa hållbart, därför kan du få hjälp med rådgivning, revision, ekonomiservice och skatt på ett och samma ställe.

Rådgivning

Våra konsulter har lång erfarenhet av just din bransch för att kunna ge anpassad och kvalificerad rådgivning inom det som är viktigt för dig.

Revision

En oberoende revision är en kvalitetsstämpel på din årsredovisning. Vi har godkända och auktoriserade revisorer med djupgående kunskap i att granska våra kunders verksamhet.

Ekonomiservice

Fokusera på att driva din verksamhet och låt våra konsulter ta hand om din redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering. Kombinera med proaktiv rådgivning som ger framgångsrika affärer.

Skatt och moms

Lämna över hantering av skatt och moms till oss så kan du känna dig säker med att allt blir gjort på rätt sätt. Tillsammans skapar vi ett långsiktigt och hållbart sätt att arbeta med frågor om skatt och moms, anpassat efter just din verksamhet.

En personlig revisionsbyrå i Gävle

Ta hjälp av Grant Thornton som är en personlig revisionsbyrå i Gävle när du behöver råd och stöd i dina affärer. Vi värnar om en nära relation med dig som kund samtidigt som vi går under paraplyorganisationen Grant Thornton International Ltd med ett stort nätverk av expertis.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Gävle, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Gävle

Besöksadress
Drottninggatan 18
803 20 Gävle
Postadress
Box 6128
800 06 Gävle

Kontorschef i Gävle

Kontorschef i Gävle