Revision & ekonomisk rådgivning i Gävle - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Gävle - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med lokal expertis och globala insikter i Gävle

På vårt kontor i Gävle värnar vi om en nära relation med våra kunder och erbjuder ett brett utbud av tjänster inom revision, skatt, rådgivning, redovisning och lön. Vi har flera specialister inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare som ger branschanpassad rådgivning och kan hjälpa ditt företag på sin resa mot tillväxt.

Vi finns på ett flertal orter runtom i landet och kan även ge dig stöd inom våra andra branschersatsningar som Tech, Financial Services, Private Equity, Transportation and Logistics och Not for Profit där vi tar hjälp av våra kollegor från andra kontor – allt för att du ska få den kompetens du behöver.

Vårt team av experter är inte bara specialister på den lokala marknaden, utan har även tillgång till ett brett spektrum av globala resurser och insikter. Detta innebär att vi kan erbjuda dig tjänster som är både djupt rotade i lokala förhållanden och som samtidigt drar nytta av vår internationella erfarenhet och kunskap.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Gävle

Med vår gedigna erfarenhet av ägarledda företag kan du alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och göra det enkelt för ditt företag att växa hållbart, därför kan du få hjälp med rådgivning, revision, ekonomitjänster och skatt på ett och samma ställe.

Rådgivning

Våra konsulter har lång erfarenhet av just din bransch för att kunna ge anpassad och kvalificerad rådgivning inom det som är viktigt för dig.

Revision

En oberoende revision är en kvalitetsstämpel på din årsredovisning. Vi har godkända och auktoriserade revisorer med djupgående kunskap i att granska våra kunders verksamhet.

Ekonomitjänster

Fokusera på att driva din verksamhet och låt våra konsulter ta hand om din redovisning, löneadministration och övrig ekonomihantering. Kombinera med proaktiv rådgivning som ger framgångsrika affärer.

Skatt och moms

Lämna över hantering av skatt och moms till oss så kan du känna dig säker med att allt blir gjort på rätt sätt. Tillsammans skapar vi ett långsiktigt och hållbart sätt att arbeta med frågor om skatt och moms, anpassat efter just din verksamhet.

En personlig revisionsbyrå i Gävle

Ta hjälp av Grant Thornton som är en personlig revisionsbyrå i Gävle när du behöver råd och stöd i dina affärer. Vi värnar om att skapa starka och varaktiga relationer med våra kunder. Vår lokala närvaro i Gävle gör att vi kan erbjuda en personlig service och djupgående förståelse för ditt företags behov och mål. Samtidigt ger vår anslutning som medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd oss möjlighet att dra nytta av global expertis och erfarenheter, vilket är särskilt värdefullt i en alltmer globaliserad värld.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Gävle, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Gävle

Besöksadress
Drottninggatan 18
803 20 Gävle
Postadress
Box 6128
800 06 Gävle

Kontorschef i Gävle

Kontorschef i Gävle