Revision & ekonomisk rådgivning i Falun - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Falun - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med globala och lokala resurser i Falun

På vårt kontor i Falun erbjuder vi tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Vi har en gedigen erfarenhet av ägarledda företag och extra djup kunskap inom branscherna Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare. Vi kan även stötta med branschanpassad rådgivning inom Tech, Financial Services, Private Equity, Transportation and Logistics och Not for Profit med hjälp av våra övriga kontor runtom i landet. Tack vare att vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd kan vi dessutom stötta dig på din tillväxtresa på andra geografiska marknader än Sverige.

Vår vision om att verka för ett välmående näringsliv finns med i allt vi gör, där hållbar tillväxt står i stort fokus. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att ta ditt företag till nästa nivå. Med våra branschspecialister får du alltid rådgivning anpassad efter just din verksamhet.

På Grant Thorntons kontor i Falun kombinerar vi personlig service med en global uppsättning resurser för att ge ditt företag den bästa möjliga stöd.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Falun

På Grant Thornton i Falun har vi en bred portfölj med tjänster inom rådgivning, revision, ekonomitjänster samt skatt och moms – allt för ditt företag på ett och samma ställe.

Rådgivning

Kvalificerad rådgivning ger dig möjlighet att se ditt företags potential till att växa. Vår rådgivning är alltid anpassad efter just din verksamhet.

Revision

Låt våra revisorer med god kunskap och erfarenhet utföra en oberoende revision av ditt företag. Detta ger en trygghet och du får full koll på företagets redovisning.

Ekonomitjänster

Vi ger dig anpassad redovisning och rådgivning inom ekonomi så att du istället kan fokusera på företagets kärnverksamhet. Få analyser och rapporter som ger ett bra underlag när du ska ta olika beslut.

Skatt och moms

katt och moms för företag är oftast invecklat och komplicerat. Lämna över detta till oss och känn dig trygg med att bolagets skatte- och momsredovisning blir gjort på rätt sätt.

En personlig revisionsbyrå i Falun

Vi tror på att en nära relation med dig som kund är nyckeln till att skapa ett långsiktigt samarbete. Därför satsar vi på att vara en personlig revisionsbyrå i Falun med branschanpassad rådgivning för just din verksamhet. Vår lokala närvaro och personliga engagemang kombinerat med globala resurser gör oss till en unik partner för ditt företags tillväxt och framgång. Kom och besök oss för att upptäcka hur vi kan stödja ditt företag med både lokal expertis och global insikt.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Falun, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Falun

Besöksadress
Åsgatan 30
791 71 Falun
Postadress
Box 255
791 26 Falun

Kontorschef i Falun

Kontorschef i Falun