Revision & ekonomisk rådgivning i Eskilstuna - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Eskilstuna - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med global och lokal expertis i Eskilstuna

Grant Thornton har ett brett tjänsteutbud inom revision, skatt, rådgivning, redovisning och lön, alltid anpassade efter ditt företags behov. På vårt kontor i Eskilstuna har våra rådgivare extra djup kunskap inom branscher som Real Estate and Construction, Transportation and Logistics och Healthcare.

Med ett flertal kontor runt om i landet kan vi dessutom ta hjälp av våra kollegor från andra kontor när du behöver stöd inom några av våra andra branscher såsom Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit – allt för att du ska få den kompetens du efterfrågar.

Vårt lokala fokus kompletteras av vår globala räckvidd. Grant Thornton Sweden AB är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd (GTIL), på så sätt kan vi dra nytta av delad kunskap och resurser från hela världen. Detta innebär att vi inte bara kan hjälpa dig med de utmaningar och möjligheter som finns lokalt, utan också med de som uppstår i en global kontext.

Vi vill bidra till ett välmående näringsliv och göra det enkelt för ditt företag att växa hållbart, därför arbetar vi alltid i nära relation med dig som kund för att du ska känna dig trygg i dina affärer.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Eskilstuna

I Eskilstuna har vi har en god och gedigen erfarenhet av att hjälpa ägarledda företag på sin resa mot tillväxt. Vi erbjuder helhetslösningar inom rådgivning, revision, ekonomitjänster och skatt där vi vill göra det enkelt för ditt företag att hitta möjligheterna till att växa.

Rådgivning

Våra specialister kan ge dig professionellt stöd i dina affärer. Vi kan bland annat hjälpa dig med rådgivning vid finansiell rapportering, bolagstjänster och hållbarhetsrådgivning.

Revision

Gör en oberoende revision för att skapa trygghet och reducera risker. Våra revisorer har gedigen kunskap inom just ditt affärsområde för att kunna göra en kvalificerad granskning av ditt företag.

Ekonomitjänster

Lämna över hela eller delar av ansvaret för din ekonomihantering i form av redovisning och lön till oss. I vår kundplattform Flow får du rapporter och analyser som ger ett bra underlag för att fatta välgrundade beslut.

Skatt och moms

Det är viktigt att din hantering av bolagsskatt och moms blir rätt för att inte leda till komplikationer som kan ge dig höga kostnader. Vi ger professionella råd i alla skatte- och momsfrågor så du ska kunna känna dig trygg i din ekonomi.

En personlig revisionsbyrå i Eskilstuna

Grant Thornton är revisionsbyrån i Eskilstuna som tror på den personliga kontakten med dig som kund. Vi finns för dig lokalt i Eskilstuna men har kontor över hela Sverige och är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd som innebär att vi kan hjälpa ditt företag att växa oavsett geografisk marknad.

Hos oss i Eskilstuna får du en personlig och engagerad service. Vi tror på att bygga långsiktiga relationer med våra kunder, där vi arbetar sida vid sida för att navigera i både lokala och globala ekonomiska landskap. Vår ambition är att vara din pålitliga rådgivare i alla skeden av ditt företags resa.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Eskilstuna, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Eskilstuna

Besöks- och postadress
Kungsgatan 10, 3tr
632 19 Eskilstuna

Kontorschef i Eskilstuna

Kontorschef i Eskilstuna