Revision & ekonomisk rådgivning i Uppsala - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Uppsala - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en lokal revisionsbyrå i Uppsala - med skräddarsydd expertis och global räckvidd

På Grant Thorntons kontor i Uppsala erbjuder vi tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster. Vi har dessutom branschanpassad rådgivning inom Real Estate and Construction, Food and Beverage och Healthcare.

Vi kan även hjälpa dig som verkar inom följande branscher: Tech, Financial Services, Private Equity, Not for Profit och Transportation and Logistics, då vi kan ta hjälp av experter på våra andra kontor i Sverige. Detta för att du alltid ska få den kompetens du efterfrågar och rådgivning anpassad för dig och ditt företag.

Vi är ditt stöd i dina affärsbeslut

Som medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd kan vi i Uppsala stötta dig och ditt bolag på er tillväxtresa oavsett geografisk marknad då vi kan dra nytta av internationella insikter och erfarenheter. Detta stärker vår förmåga att bistå företag med både lokala och internationella ambitioner. Oavsett om det gäller att navigera i komplexa skattefrågor, genomföra gränsöverskridande affärstransaktioner eller förstå globala marknadstrender, är vårt team redo att erbjuda expertis och stöd.

Vi finns med dig i dina affärsbeslut och värnar om en nära relation med dig som kund för att du alltid ska kunna känna dig trygg. Vi ser fram emot att samarbeta med dig för att ditt bolag ska kunna utvecklas och växa hållbart.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Uppsala

På vår revisionsbyrå i Uppsala har vi ett stort tjänsteutbud inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster för att du enkelt ska kunna hitta allt för ditt företag på ett och samma ställe. Vår närvaro i hjärtat av Uppsala innebär att vi arbetar nära våra kunder för att förstå deras unika behov och utmaningar, samtidigt som vi erbjuder tillgång till ett omfattande globalt nätverk av resurser och expertis.

Vår kombination av lokal expertis och global räckvidd gör oss till en idealisk partner för företag som strävar efter hållbar tillväxt och framgång, både i Uppsala och internationellt. Välkommen att besöka oss och upptäcka hur vi kan stödja ditt företags resa. Med våra specialister får du branschanpassad rådgivning som är precis rätt för ditt företag.

Kvalificerad rådgivning

Professionell och kvalificerad rådgivning inom viktiga områden i din verksamhet kan få ditt företag att växa och utvecklas. Vi erbjuder rådgivning vid exempelvis finansiell rapportering, och som gör att du kan känna dig trygg i alla dina affärsbeslut.

Oberoende revision

En oberoende granskning av din verksamhet som är utförd av en godkänd eller auktoriserad revisor stärker bolaget och lämnar en kvalitetsstämpel på årsredovisningen. Detta ger ditt företag extra trovärdighet gentemot kunder, investerare och leverantörer.

Anpassad redovisning och rådgivning

Vi kan ta hand om hela eller delar av din ekonomihantering så att du kan fokusera fullt ut på ditt företags kärnverksamhet. I vår kundplattform Flow kan du specialanpassa din ekonomi- och lönehantering samt få ut rapporter och analyser som ger dig ett bra underlag för att kunna fatta bra beslut.

Professionell skatte- och momsrådgivning

Hos oss är alltid ditt företags hantering av skatt och moms i trygga händer. Vi ger professionella råd i alla typer av skatte- och momsfrågor och du kan vara säker på att allt blir gjort på rätt sätt.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Uppsala, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Uppsala

Besöksadress
S:t Persgatan 21a
753 20 Uppsala
Postadress
Box 3053
750 03 Uppsala

Kontorschef i Uppsala

Kontorschef i Uppsala