Revision & ekonomisk rådgivning i Östersund - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Östersund - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till Grant Thornton i Östersund - en revisionsbyrå med lokal expertis och global räckvidd

På Grant Thorntons kontor i Östersund kombinerar vi lokal expertis med tillgång till globala resurser för att erbjuda anpassade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster - oavsett i vilken fas ditt företag befinner sig i. Du kan även få branschanpassad rådgivning av någon av våra experter inom Real Estate and Construction, Transportation and Logistics och Healthcare. Vi håller alltid en tät kunddialog så att du känner dig trygg i dina affärer.

Då vi har ett flertal kontor runtom i landet kan vi även erbjuda dig anpassad rådgivning inom våra andra branschersatsningar Tech, Financial Services, Private Equity, Food and Beverage och Not for Profit. Vi kopplar in en av våra experter från andra kontor i Sverige för att du ska få den kompetens du efterfrågar.

Genom att vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd, kan vårt kontor i Östersund även dra nytta av globala resurser och expertis. Detta ger oss möjligheten att stödja våra klienter inte bara med deras lokala behov, utan även med utmaningar och möjligheter som sträcker sig över landsgränserna. Oavsett om det gäller internationella skattefrågor, gränsöverskridande affärstransaktioner eller globala marknadstrender, är vårt team i Östersund redo att erbjuda den nödvändiga expertisen och stödet.

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Östersund

På vårt kontor i Östersund arbetar vi med stor expertis och effektivitet – allt för att skapa och bibehålla ett välmående näringsliv. Vi hjälper ägarledda företag mot en säkrare och mer hållbar tillväxt. Vår kombination av lokal expertis och globala insikter gör oss till en idealisk partner för ditt företags utveckling, både lokalt och internationellt. Av oss kan du förvänta dig helhetslösningar anpassade för just ditt företag inom rådgivning, revision, ekonomitjänster och skatt.

Rådgivning

Få professionell hjälp längs hela vägen i dina affärsbeslut. Vi hjälper dig exempelvis inom finansiell rapporteringbolagstjänster och .

Revision

Här kan du få hjälp med bland annat extern revision och , internationell revision, börsnotering och annat. Reducera riskerna till det minimala och skapa en större trygghetszon för hela verksamheten.

Ekonomitjänster

Vi hjälper dig med både hela eller delar av din ekonomihantering för att underlätta för dig. Se över alla rapporter och analyser i vår kundplattform Flow, så att du får det bästa underlaget för dina framtida beslut.

Skatt och moms

Lämna över alla skatte- och momsfrågor till oss så slipper du komplikationer som kan medföra stora kostnader. Vi erbjuder professionell skatterådgivning för att få ditt företag att växa – snabbt och tryggt.

Din professionella revisionsbyrå i Östersund

Vi på Grant Thornton värdesätter en personlig och tät kontakt med dig som kund. Vårt team finns både lokalt i Östersund men även på många andra kontor runt om i Sverige samt att vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd – allt för att ditt företag ska kunna uppleva gynnsam tillväxt oavsett geografisk marknad. Besök vårt kontor i Östersund för att upptäcka hur vi kan hjälpa ditt företag.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Östersund, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Östersund

Besöksadress
Prästgatan 24
831 31 Östersund
Postadress
Box 634
831 27 Östersund

Kontorschef i Östersund

Kontorschef i Östersund