Grant Thornton är din revisionsbyrå i Linköping

Kontakta oss

Välkommen till din revisionsbyrå i Linköping!

Grant Thornton är din personliga revisionsbyrå med visionen att verka för att välmående näringsliv, där hållbarhetsaspekten är i stort i fokus. Vi erbjuder ett brett tjänsteutbud inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice och kan bistå dig med extra djup kunskap inom följande branscher:

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Linköping

Behöver du hjälp inom revision, skatt, rådgivning och ekonomiservice? Våra konsulter erbjuder lämpliga åtgärder eller tar över ansvaret åt dig inom olika områden så att du kan lägga mer fokus på din kärnverksamhet.

Rådgivning

Be oss om rådgivning inom ett eller samtliga affärsområden och lägg grunden för ett bättre beslutstagande och smartare investeringar.

Revision

Oberoende revision innebär att en godkänd eller auktoriserad revisor kontrollerar verksamheten och granskar den. Det bidrar till minskat risktagande och bättre underlag för kommande affärsbeslut.

Ekonomiservice

Lämna över hela eller delar av din ekonomihantering till så att du kan fokusera fullt ut på ditt företags kärnverksamhet.

Skatt och Moms

Oaktsamhet med skatten kan innebära onödiga kostnader och invecklade återbetalningsprocesser. Våra rådgivare erbjuder både rådvigning och hjälp med skattefrågor för att skapa mer trygghet för ditt företag.

En revisionsbyrå med djupgående kunskap

Vi på Grant Thornton för alltid en nära dialog med våra kunder för att tryggheten ska vara så självklar som möjligt. Vi hjälper ägarledda företag och entreprenörer i alla branscher att växa och utvecklas. Tack vare vårt medlemskap i Grant Thornton International Ltd kan vi erbjuda ett globalt nätverk av medarbetare, så att ditt bolag stärks oavsett geografisk marknad.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Linköping, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Linköping

Besöks- och postadress
Stora Torget 4
582 19 Linköping

Kontorschef i Linköping

Josef Hagsten

Tel: 011-36 47 21
E-mail: josef.hagsten@se.gt.com
LinkedIn: LinkedIn.com/JosefHagsten

Kontorschef i Linköping