Revision & ekonomisk rådgivning i Linköping - Grant Thornton

Revision & ekonomisk rådgivning i Linköping - Grant Thornton

Kontakta oss

Välkommen till en revisionsbyrå med lokal expertis och globala resurser i Linköping

Grant Thornton är din personliga revisionsbyrå med visionen att verka för att välmående näringsliv, där hållbarhetsaspekten är i stort i fokus. På Grant Thorntons kontor i Linköping kombinerar vi lokal expertis med tillgång till globala resurser för att erbjuda anpassade tjänster inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster och kan bistå dig med extra djup kunskap inom följande branscher:

Våra tjänster inom rådgivning och revision i Linköping

Behöver du hjälp inom revision, skatt, rådgivning och ekonomitjänster? Våra konsulter erbjuder lämpliga åtgärder eller tar över ansvaret åt dig inom olika områden så att du kan lägga mer fokus på din kärnverksamhet.

Rådgivning

Be oss om rådgivning inom ett eller samtliga affärsområden och lägg grunden för ett bättre beslutstagande och smartare investeringar.

Revision

Oberoende revision innebär att en godkänd eller auktoriserad revisor kontrollerar verksamheten och granskar den. Det bidrar till minskat risktagande och bättre underlag för kommande affärsbeslut.

Ekonomitjänster

Lämna över hela eller delar av din ekonomihantering till så att du kan fokusera fullt ut på ditt företags kärnverksamhet.

Skatt och Moms

Oaktsamhet med skatten kan innebära onödiga kostnader och invecklade återbetalningsprocesser. Våra rådgivare erbjuder både rådgivning och hjälp med skattefrågor för att skapa mer trygghet för ditt företag.

En revisionsbyrå med djupgående kunskap

Vi på Grant Thornton för alltid en nära dialog med våra kunder för att tryggheten ska vara så självklar som möjligt. Vi hjälper ägarledda företag och entreprenörer i alla branscher att växa och utvecklas. Tack vare att vi är ett medlemsföretag i Grant Thornton International Ltd kan vi erbjuda global expertis, så att ditt bolag stärks oavsett geografisk marknad.

Genom vår koppling till Grant Thornton International Ltd har vi möjlighet att dra nytta av ett omfattande globalt nätverk. Detta ger oss en unik position att erbjuda tjänster som inte bara är anpassade till lokala behov utan också har fördelen av internationell expertis och perspektiv. Oavsett om ditt företag behöver hjälp med lokala utmaningar eller söker råd för att navigera i internationella affärsmiljöer, är vårt team i Linköping redo att bistå.

Varmt välkommen till din revisionsbyrå i Linköping, hitta din lokala rådgivare här!

Man som använder Grant Thornton på sin datorskärm

Grant Thornton Flow

Med Flow får du en komplett digital arbets- och samarbetsyta för ett smartare och enklare företagarliv. En plattform där vi erbjuder verktyg, tjänster och rådgivande innehåll. Allt samlat på en plats via en säker inloggning med BankID.

Upptäck Grant Thornton Flow

Kontakta oss

Linköping

Besöks- och postadress
Stora Torget 4
582 19 Linköping

Kontorschef i Linköping

Josef Hagsten

Tel: 011-36 47 21
E-mail: josef.hagsten@se.gt.com
LinkedIn: LinkedIn.com/JosefHagsten

Kontorschef i Linköping