Skräddarsydda lösningar för både företaget och familjen

För dig som äger och driver ett fåmansföretag utgår vi från både din och företagets skattesituation i vår rådgivning kring ägarfrågor.

I vår skatterådgivning för ägarfrågor arbetar vi nära dig som bolagsägare, ger praktiska råd och hjälper till att genomföra de åtgärder som vi föreslår. Utifrån dina specifika behov strävar vi efter att hitta skräddarsydda helhetslösningar som fungerar både på kort och lång sikt – oavsett om de rör företaget eller familjen.

Utdelning, vinster, ägarstruktur och 3:12

Reglerna kring utdelning och kapitalvinster för fåmansföretag kan vara krångliga. Våra specialister inom ägarfrågor hjälper dig att hantera dem för korrekt beskattning. Vi ser också till att du har rätt ägarstruktur.

Våra skattekonsulter är även experter på 3:12-frågor och kan hjälpa dig som är delägare i fåmansföretag med vilka beskattningsregler som gäller. 

Kontakta våra rådgivare inom ägarfrågor för att diskutera hur vi kan hjälpa dig att skapa helhetslösningar som tryggar ekonomin för både företaget, dig och din familj. Vid behov samarbetar vi med våra kollegor på Grant Thorntons övriga avdelningar.

Thomas Larsson
Skatterådgivare inom ägarfrågor
Thomas Larsson