Redovisning

Trygghet genom skräddarsydda digitala tjänster i kombination med rådgivning

Vi erbjuder dig och ditt företag skräddarsydda ekonomitjänster och redovisning. Vi skapar en helhet av vanliga arbetsmoment som bokföring, leverantörsreskontra, kundreskontra, momsredovisning och rapportering.

Digitalt arbetssätt
Något som våra kunder uppskattar och har stor nytta av är vårt digitala arbetssätt. Det innebär att du kan få tillgång till siffrorna när som helst, var du än befinner dig, och en redovisningskonsult är aldrig långt borta. Dubbelarbete undviks genom att olika system pratar med varandra och vi har möjlighet att koppla ihop dina verksamhetsspecifika system med redovisningen. Det blir en enklare och mer miljövänlig administration där pappershantering undviks. Dessutom går det mycket fortare. Du kan även arbeta i vår mobilapp – snabbt och säkert.

Ansvarig för redovisning Anna Nilsson Kontakta ditt närmaste kontor

Se filmen om vår digitala tjänst för hantering av leverantörsfakturor

Med elektronisk fakturahantering får du en snabb och säker process som effektiviserar hanteringen av dina leverantörsfakturor.

Se filmen om vår kvittotjänst!

Här kan du se hur du får ordning på dina kvitton med Grant Thorntons kvittohantering på bara 30 sekunder.

Se filmen om vår rapport & analys-tjänst

Få ett bättre underlag om ditt företags utveckling så att du kan fatta rätt beslut.

Enkel framtagning av underlag för löneutbetalning och fakturering

Se filmen hur vår digitala lösning effektiviserar och säkerställer ditt företags tidrapportering och projektfakturering.