Korrekt redovisning ger säkra beslutsunderlag

Säkerställ företagets ekonomiska trygghet genom digitala tjänster för redovisning som anpassas till just ditt företag. Detta i kombination med personlig rådgivning – hos oss eller på plats hos dig som kund. Med ett nära samarbete kan vi ge avlastning och vägledning i din hektiska vardag.

Med Grant Thornton som samarbetspartner väljer du själv om du vill outsourca hela eller delar av din ekonomihantering, löpande eller kanske enbart vid högsäsong. Enbart leverantörsreskontran, kundreskontran eller hela ekonomifunktionen.

Något som våra kunder uppskattar och har stor nytta av är vårt digitala arbetssätt för redovisning som både är miljövänligt och effektivt. Det innebär också att du kan få tillgång till din bokföring när som helst, var du än befinner dig, via dator, platta eller mobil.

Har du egna system för redovisning så kopplar vi ihop dem med våra för att jobba i realtid och ta bort dubbelarbete. Eftersom vi arbetar i samma system, kan vi också vara en backup när bolagets medarbetare inom ekonomifunktionen åker på semester eller blir långvarigt sjuka.

Flexibelt och tryggt

Ditt team för redovisning hos oss är fokuserat på att förstå din verksamhet samt branschen som bolaget verkar inom. Vi skräddarsyr en lösning utifrån ditt behov. Du når ditt team via mejl, telefon, personliga möten eller via vår kundplattform Flow där vi även hanterar dokument mellan oss. Här sker kommunikationen GDPR-säkert. Kontakta våra rådgivare inom redovisning redan i dag för en inledande diskussion om hur vi kan hjälpa ditt företag.

Anna Nilsson
Ansvarig för redovisning
Anna Nilsson