Ordning och reda på dina kvitton.

Med vår smarta digitala tjänst för kvittohantering förenklar vi hanteringen av dina kvitton och sparar dig mycket tid. Du fotar kvittot direkt med din smartphone, lägger till belopp och kommentarer och sedan är underlaget klart för vidare elektronisk hantering och automatisk bokföring.

Digitala tjänster som förenklar din vardag
Grant Thornton arbetar sedan många år med digitala tjänster som hjälper kunderna att spara tid och få bättre kontroll. Det ger dem de bästa förutsättningarna för administration, styrning och utveckling av sina företag.

Ansvarig för kundportalen Peter Stenberg
Teamet på Automatic Alarm

Spar tid med digital redovisning

- Om jag skulle tvingas gå tillbaka till det gamla sättet att hantera kvitton skulle jag sluta representera, säger Robert Andersson på Automatic Alarm skämtsamt om hur han uppfattar Grant Thorntons tjänst för kvittohantering.
Läs hela artikeln...

Se filmen om Grant Thorntons tjänst Kvittohantering

Fota kvittot direkt med din smartphone – glöm traditionell kvittoredovisning

Många drar sig för det mesta som har med administration att göra. Tjänster som underlättar brukar därför vara uppskattade. Och får man tro Peter Stenberg, affärschef för Grant Thorntons Webbkontoret, är deras nya tjänst för kvittohantering just en sådan: Har man väl testat den vill man inte gå tillbaka till det gamla sättet att hantera sina kvitton på.
Läs hela artikeln...