hero banner
Pernilla Broberg
Stockholm
Auktoriserad lönekonsult

Pernilla Broberg

Pernilla Broberg är partner, payroll manager och auktoriserad lönekonsult vid Grant Thorntons kontor i Stockholm. Inom outsourcing för payroll/löneaffären hjälper vi företag med sin lönehantering. Vi stöttar företag med att digitalisera sin löneprocess genom skräddarsydda system som passar just sin verksamhet. Vi hjälper även till med punktinsatser och kan stötta med utredningar av till exempel semesterskuld och framtagande av exempelvis en personalhandbok.

Pernilla arbetar med både svenska och utländska kunder i bland annat uppstarter och implementering av nya uppdrag och har stor erfarenhet inom olika branscher och avtal.

Det pratas mycket om att lön bara är att ”trycka på den berömda knappen”, men under senare år så har lönehanteringen blivit mer och mer komplex. Detta på grund av att många företag till exempel arbetar över landsgränser och behöver expertråd och hjälp med sina expatriater. Lönefrågorna vävs också mer och mer samman med HR-relaterade frågor vilket kräver att vi som lönemedarbetare är väl insatta och pålästa inom lagar och regler som ofta uppdateras och förändras.

Kontakta gärna Pernilla om du behöver stöd i löne- och vissa HR-relaterade frågor.

Pernilla Broberg
Auktoriserad lönekonsult
Pernilla Broberg
Möt våra experter