hero banner
Lena Westfahl
Stockholm
Auktoriserad skatterådgivare

Lena Westfahl

Lena Westfahl är auktoriserad skatterådgivare med inriktning mot moms. Med över 25 år som momskonsult har Lena bred erfarenhet från flera olika branscher såsom internationell handel, nöjes- och idrottsvärlden, tillverkningsindustri, transport/logistik samt bygg- och fastighetsförvaltning. Hon arbetar med såväl publika företag som ägarledda företag, och har stor erfarenhet av koordinering av företag som expanderar internationellt.

Utöver erfarenheten från företagssektorn har Lena gedigen erfarenhet av skatte- och momshantering inom den ideella sektorn. Inom det området har Lena både bred erfarenhet av regelverket, och en stor förståelse för hur verksamheter inom den ideella sektorn bedrivs. Tillsammans med sina inkomstskattekollegor arbetar Lena med skattefrågor inom områden som till exempel idrott, kultur, nöje och social verksamhet.

Som expert och rådgivare vill Lena ge en förståelse för ett många gånger komplext momsregelverk. Därigenom kan man skapa de bästa möjligheterna för en stabil skattehantering som går hand i hand med till exempel expansion.

Lena Westfahl är jurist och en ofta anlitad och uppskattad föreläsare. I egenskap av författare till böcker som Rätt Moms har hon en förankring i den praktiska hanteringen av moms i ett företag eller en organisation.

Lena Westfahl
Auktoriserad skatterådgivare
Lena Westfahl
Möt våra experter