article banner
Nyhet

Grant Thornton lanserar Flow

Peter Stenberg Peter Stenberg

Vi lanserar Grant Thornton Flow – en digital arbets- och samarbetsyta  med funktionerna som underlättar din vardag. I Flow kan du utveckla din affär och växla upp till fler tjänster efter behov, med verktyg som passar just din verksamhet. Smart, smidig och säker – så att du får mer tid till att fokusera på utvecklingen av ditt företag.

Få entreprenörer längtar efter redovisning, inventering och tidrapportering. Fler har utveckling, tillväxt och förädling som drivkraft. Därför lanserar vi Grant Thornton Flow – arbets- och samarbetsytan som hjälper dig strukturera, digitalisera och hantera några av ditt företags viktigaste delar.

- Vi vill ligga i framkant i den digitala kundupplevelsen och kan nu stolt presentera en kundplattforn som är smart, smidig och säker. Med Flow får du en effektiv digital process som underlättar din vardag, med tjänster som du kan skala upp utifrån ditt företags behov. Flow finns alltid med under ditt företags olika tillväxtfaser, säger Peter Stenberg, ansvarig för Grant Thornton Flow.

Peter Stenberg, ansvarig för Grant Thornton Flow

I Flow kan du enkelt hantera ditt företags ekonomi var och när du vill - du har hela kontoret samlat i din dator, surfplatta och telefon. Få full kontroll över ekonomin genom till exempel digital fakturahantering, bokföring och utläggsredovisning. I plattformen ingår även funktioner som dokumentarkiv, en smidig meddelandefunktion samt en lättanvänd kalender som delas med ditt team på Grant Thornton. Du kan också ta del av relevanta nyheter, affärsinsikter, samt tips och råd som bidrar till att ditt företag kan växa och utvecklas. Allt på en samarbetsyta bakom en säker inloggning med BankID.

- Flow är dynamisk, lättnavigerad och har ett tydligt fokus på framtid och innovation. Vi vill driva utveckling - tillsammans med våra kunder - där Flow är en plattform som ständigt kommer att förbättras och förnyas, berättar Peter Stenberg.

Vill du få mer Flow i din vardag? Upptäck fler fördelar med Flow här