Rådgivning

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du göra en offertförfrågan, har du frågor kring rådgivning eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi så snabbt vi kan.

Kontakta oss
Covid-19

Så kan du hantera situationen kring covid-19

Utvecklingen kring covid-19 är oförutsägbar, men att många företag redan har drabbats eller kommer att drabbas är tyvärr ett faktum. Vi kommer därför löpande samla rådgivning, relevanta tips och nyheter här för att i möjligaste mån underlätta i en svår situation.

Besök vår samlingssida för tips och råd

Senaste nytt

Välkommen till Grant Thorntons mötesplats för seminarier. I rådande tider kommer vi att i så stor utsträckning som möjligt erbjuda webbinarier. Du hittar mer information under respektive tillfälle.
29 sep
Nationellt
12:00
30 sep
Nationellt
09:00
7 okt
Nationellt
09:00

Möt våra experter

Sök efter en av våra experter inom

eller

alternativt på

eller

Students

Väx, utmanas och utvecklas med oss

Vi lockas av dig som är utvecklingsfokuserad och alltid ger ditt bästa. Du är kommunikativ och ser en drivkraft i att få vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Karriär för dig som är student
Professionals

Morgondagens arbetsplats

Vi behöver dig som alltid har kundfokus högst på agendan och är bra på att skapa relationer. Hos oss är du en kreativ lagspelare som är med och förändrar och påverkar beslut på olika plan.

Karriär för dig som är erfaren
Om oss

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med 1300 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige.

Revision

Minimera riskerna, känn dig trygg i dina affärsbeslut och fokusera på kärnverksamheten. Våra revisorer har djupgående kunskap om marknadens förändringar och gällande regler och arbetar kontinuerligt med att granska våra kunders verksamhet och kontroller.

Rådgivning

Med oss som rådgivare kan du vara trygg. Vi erbjuder helhetsrådgivning av vårt samlade tjänsteutbud tillsammans med specialister från samtliga affärsområden. Behövs det, kan vi även ta hjälp av våra internationella kollegor inom paraplyorganisationen Grant Thornton International.

Ekonomiservice

Vad sägs om full kontroll över hur ditt företag mår genom en skräddarsydd digital redovisnings- och lönetjänst? Tekniska lösningar kombineras med proaktiv rådgivning som stöttar dig i ditt beslutsfattande.

Skatt

Integritet. Kvalitet. Trygghet. Dessa tre ord utgör kärnan i hur vi arbetar. Vi tar oss tid att förstå vad som är viktigt för just din verksamhet. När vi vet hur du tänker kan vi erbjuda en skatterådgivning som får ditt företag att växa och utvecklas.