Berätta din målbild – så föreslår vi en lösning anpassad för dig

Vi har alla varit där. Plötsligt – eller smygande – har det uppstått ett gap där resurserna inte räcker till för det som behöver göras. Ibland handlar det om ett extra par händer, andra gånger om kvalificerad kompetens inom ett specifikt område. Utforska gärna våra tjänster inom ekonomi, lön, redovisning och rådgivning för att se hur vi kan hjälpa dig. Eller välkommen att kontakta oss för att prata om ditt behov och din målbild – så tar vi fram rätt lösning för dig.

Våra tjänster inom ekonomi och lön

Vi skapar värde genom

Lokal närvaro

Lokal närvaro

Vi finns där du finns

Kundfokus

Kundfokus

Ditt behov styr vårt erbjudande till dig

Teknik i framkant

Teknik i framkant

Effektiva lösningar med säkerhet i fokus

Internationell närvaro

Internationell närvaro

Vid din sida även när ditt företag växer globalt

Hållbarhet

Hållbarhet

Vi framtidssäkrar ditt företags utveckling

"En effektiv och hållbar personalhantering"

– Vi är specialister på att granska och förbättra din lönehantering, med fokus på att följa kollektivavtal, lagar och regler. Med vår djupa kunskap om lönehanteringsprocessen finns vi här för att hjälpa dig att skapa en effektiv och hållbar personalhantering. Det ger dig möjlighet att delegera lönefrågor till oss och fokusera på din kärnverksamhet, medan vi ser till att allt fungerar smidigt och rättvist.

Emelie Hansson
Auktoriserad lönekonsult, Grant Thornton

"Företag och entreprenörer har just nu en svår verklighet att navigera i"

– Företag och entreprenörer har just nu en svår verklighet att navigera i där förutsättningar förändras snabbt. Med våra ekonomi- och redovisningstjänster hjälper vi kunderna att vara bättre förberedda att ta rätt beslut vid rätt tid med snabb tillgång till sin ekonomiska information och bra beslutsunderlag. Våra rådgivare finns ett telefonsamtal bort och hjälper till att lyfta blicken och titta framåt.

Sofie von Stapelmohr
Partner Auktoriserad redovisningskonsult, Grant Thornton

Kontakta oss

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig.

Om du vill komma i kontakt med oss redan idag, e-posta eller ring gärna någon av våra experter.

Senaste nytt direkt i din inkorg

Få nyheter, tips och råd samt inbjudningar till värdefulla events direkt i din inkorg. Vi vill bidra till att ditt företag växer och utvecklas!