hero banner
Agnes Dahllöf
Stockholm
Auktoriserad redovisningskonsult

Agnes Dahllöf

Agnes Dahllöf är auktoriserad redovisningskonsult med lång erfarenhet av redovisning och rapportering i både svenska och internationella bolag. Stort fokus läggs vid framtagandet av kundanpassade rapporter, effektiva system och lyhördhet kring kundens krav på leveranstidpunkt. Agnes jobbar mestadels med bolag inom PE, handel och konsultföretag, alla med tillväxtfokus och höga ambitioner, både nationellt som internationellt.

Agnes har över 7 års erfarenhet av att hjälpa bolag som kräver anpassning och konsolidering till svensk standard och arbetar nära Grant Thornton International och dess internationella experter.

Grant Thorntons enhet för Ekonomiservice är specialister inom området outsourcad ekonomifunktion och är även en eftertraktad samarbetspartner till ägare och entreprenörer inom många olika branscher, till exempel tech, PE, fastigheter, vård- och omsorg, ideella sektorn, handel samt hotell- och restaurang.

Agnes bästa tips för att vara attraktiv för kunder, leverantörer, medarbetare och investerare är att ha stort engagemang, intresse för kundens verksamhet och att vara lyhörd.

Tjänster
Connect
Agnes Dahllöf
Auktoriserad redovisningskonsult
Agnes Dahllöf
Möt våra experter