Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom skatt, revision, rådgivning och ekonomiservice – globalt och lokalt – allt samlat under ett tak för att du ska nå dina ambitioner.
Läs de senaste nyheterna, tipsen och mer
Den 20 september presenterade regeringen budgetpropositionen för 2024. Många delar var förutsägbara och stort fokus är att hantera inflationen och främst stötta hushållen och välfärden. Men regeringen aviserar också några punkter som träffar företagen. Bland annat vill man minska regelbördan för att stimulera företagande och tillväxt.
Elisabeth Mörck
| 3 min lästid |
Den 14 december 2022 beslutade EU om ett nytt direktiv som tar sikte på informations- och cybersäkerhet för samhällsviktiga tjänster. Vad är bakgrunden och vilka nyheter medför regelverket?
Peter Käll
Christer Runestam
Sanida Saliovski
| 4 min lästid |
Att attrahera och behålla nyckelkompetens är en stor utmaning för många växande bolag. För att svenska entreprenörer ska få bättre förutsättningar har regeringen nu förtydligat att pågående 3:12-utredningen ska analysera på vilket sätt reglerna kan ändras för att göra de särskilda bestämmelserna om lättnader i beskattningen av kvalificerade personaloptioner mer effektiva.
Elisabeth Mörck
| 2 min lästid |
Omvärlden förändras snabbt och det gäller att hålla koll – både på det egna kapitalet, likviditeten och på leverantörer och kundernas betalningsförmåga. Vilka är varningssignalerna och vad händer om konkursen är ett faktum?
Johan Andersson
| 6 min lästid |
Nyligen kom domen i fallet där IVO drog in tillståndet för Humana Assistans. Trots att Förvaltningsrätten upphävt IVO:s beslut råder oro i branschen och risken är stor att bolag lämnar och att investeringarna minskar. Nu behövs det tydligare och mer rättssäkra regler. Grant Thorntons experter ger sin syn på saken, med fem konkreta förslag.
Mats Fagerlund
Monika Wannholm
| 5 min lästid |
Har du frågor kring rådgivning, vill du få ett kostnadsförslag, eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi så snart vi kan.

Kompetensutveckla med säsongens seminarier, webbinarier och event

Kommande event 25 sep.
Kommande event 04 okt.
Kommande event 05 okt.
Kommande event 17 okt.
Västerås
8:00 fm
Karriär
Hos oss blir du viktig
Vår övertygelse är att tillit och rätt vägledning får människor och företag att utvecklas. Därför ger vi dig tidigt eget ansvar för att påverka din utveckling. Vi tror på kraften i dig.
Är du redo för ditt nästa steg? Lediga jobb Nyexaminerad student? Vi visar vägen Lär känna Grant Thornton
Hos oss blir du viktig