DI Gasell loggaGrant Thornton är långvarig partner till Di Gasell och har förmånen att jobba nära många fantastiska entreprenörer som bidrar till tillväxt och arbetstillfällen i näringslivet.

Som rådgivare vill vi med hjälp av insiktsfulla råd, relevanta beslutsunderlag och smarta digitala tjänster ge dig ett dygn med fler timmar. Vi vill vara bollplanket som effektiviserar din intensiva vardag, löser problem samt bidrar med erfarenhet, uppslag och idéer. Vårt mål är ju detsamma som ditt – att ditt företag ska växa och nå sin fulla potential.

Du får gärna slå en signal eller titta in på något av våra 22 kontor. Här nedanför har vi också samlat lite läsning som vi tror kan vara intressant för dig. 

Har du frågor? Hör gärna av dig.

In it to win it logga

Ansvarstagande företag är framtidens företag

Vår kunskapshubb In it to win it inspirerar och hjälper dig som företagare till handling. Med större kunskap kommer större möjligheter att skapa en bättre framtid med högre lönsamhet. Dina utsikter att göra smarta investeringar ökar och din förmåga att göra skillnad växer. De bästa visionerna, strategierna och satsningarna kommer att vinna. Se till att du är en del av den utvecklingen.

Så blir du In it to win it