Har du frågor kring rådgivning, vill du få ett kostnadsförslag, eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi så snabbt vi kan.
Senaste nytt
Det svenska spelföretaget Raw Fury har vuxit snabbt och expanderat över hela världen. Grant Thornton har varit en viktig del av framgångsresan. De har arbetat tätt ihop och uppdraget har utvecklats och växt i takt med bolaget.
Internationella affärer Mid-market-bolagen om framtiden 2023
Företagsledare över hela världen gick in i året med försiktighet. Enligt data från International Business Report (IBR), Grant Thorntons globala undersökning av medelstora företag, hade optimismen bland företagsledare sjunkit till 59 procent, en minskning från en ny topp på 70 procent i slutet av 2021.
I dagens digitala värld är cyberangrepp en ständigt närvarande risk för företag. Det är inte längre en fråga om ditt företag kommer att utsättas för ett angrepp, utan när. Sanida Saliovski, expert på cybersäkerhet hos Grant Thornton, berättar hur du kan skydda dig mot angrepp.
Sanida Saliovski
| 2 min lästid |
Frivillig skattskyldighet till moms för lokaluthyrning kan medges även om flera hyresgäster disponerar en lokal gemensamt utan att någon av dem har ensamrätt till en specifik yta. Det konstaterar Högsta förvaltningsdomstolen (HFD).
Lars Davérus
Martin Jacobsson
| 3 min lästid |
I september 2020 presenterade Europeiska kommissionen förslaget ”The Digital Operational Resilience Act (DORA)” – en förordning med syfte att stärka finansmarknadens operationella motståndskraft mot cyberrisker. Vad innebär denna förordning och vad bör finansiella aktörer tänka på i implementeringsarbetet?
Peter Käll
Christer Runestam
| 2 min lästid |

Möt våra experter

Sök efter en av våra experter inom

eller

alternativt på

eller