Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom skatt, revision, rådgivning och ekonomiservice – globalt och lokalt – allt samlat under ett tak för att du ska nå dina ambitioner.

Läs de senaste nyheterna, tipsen och mer

Midmarket-bolagen investerar för att växa utomlands
Rapport Midmarket-bolagen investerar för att växa utomlands
Mer än hälften av midmarket-bolagen planerar att investera för att växa utomlands. Trots osäkerhet i världen ser de internationell verksamhet som viktig för framtida tillväxt. Det visar Grant Thorntons senaste International Business Report (IBR) som mäter affärsklimatet hos beslutsfattare i företag över hela världen.
Gabriel Forssenius
| 3 min lästid |
3:12-utredningen är här: ”Ha is i magen nu”
Skattenyhet 3:12-utredningen är här: ”Ha is i magen nu”
Förväntningarna har varit stora och efter att ha förlängts flera gånger presenterade finansminister Elisabeth Svantesson idag regeringens 3:12-utredning. Syftet har varit att förenkla och förbättra skattereglerna för Sveriges entreprenörer och det är ett flertal nyheter som utredningen nu föreslår - till fördel för en del och till nackdel för andra. Grant Thorntons Catrin Åkerlund har representerat FAR och varit en av experterna i utredningen.
Catrin Åkerlund
| 5 min lästid |
Förslaget: Så kan reglerna för ränteavdrag förändras
Skattenyhet Förslaget: Så kan reglerna för ränteavdrag förändras
Nu presenteras äntligen utvärderingen av ränteavdragsreglerna. Grant Thorntons experter guidar dig i de föreslagna ändringarna som utredarna lagt fram – och som kan komma att ge stora effekter för svenska företag.
Sofia Almén
| 9 min lästid |
Riksdagen har äntligen röstat igenom CSRD
Nyheter Riksdagen har äntligen röstat igenom CSRD
I ett historiskt beslut har riksdagen röstat igenom nya regler som kommer att förändra hur svenska företag rapporterar om hållbarhet. De nya reglerna införlivar nu CSRD i svensk lag, och träder i kraft den 1 juli 2024.
Helena Mueller
| 4 min lästid |
Se upp för bluffakturor i sommar
Tips och råd Se upp för bluffakturor i sommar
Sommar innebär inte bara välförtjänt ledighet – det är också högsäsong för bluffakturor och bedrägerier. Då räcker sällan vardagens rutiner till, och extra påminnelser som vaksamhet kan göra en avgörande skillnad.
Andreas Åslund
| 3 min lästid |
Har du frågor kring rådgivning, vill du få ett kostnadsförslag, eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi så snart vi kan.

Kompetensutveckla med säsongens seminarier, webbinarier och event

Karriär

Hos oss blir du viktig

Hos oss blir du viktig
Vår övertygelse är att tillit och rätt vägledning får människor och företag att utvecklas. Därför ger vi dig tidigt eget ansvar för att påverka din utveckling. Vi tror på kraften i dig.
Är du redo för ditt nästa steg? Lediga jobb Nyexaminerad? Vi visar vägen Lär känna Grant Thornton
Hos oss blir du viktig