Vi erbjuder skräddarsydda tjänster inom skatt, revision, rådgivning, ekonomi, redovisning och lön – globalt och lokalt – allt samlat under ett tak för att ni ska nå era ambitioner.

Läs de senaste nyheterna, tipsen och mer

Så kan nya reglerna hjälpa dig att förbättra affärsmodellen
Nyhet Så kan nya reglerna hjälpa dig att förbättra affärs­modellen
Tuffare krav – men framför allt en möjlighet för företagen att skapa nya affärer. Så ser Grant Thornton på de nya hållbarhetsreglerna. ”De företag som gör arbetet på rätt sätt kommer att hitta affärsmöjligheter som kan stärka bolaget rejält” säger Henrik Johansson, vd, Grant Thornton.
Henrik Johansson
| 5 min lästid |
Framtidens nyckeltal – därför är de avgörande för ditt företag
Nyhet Framtidens nyckeltal – därför är de avgörande för ditt företag
Ta steget in i framtiden – med hållbarhet och de sociala frågorna i fokus. – Att integrera ESG-nyckeltalen i företagsstrategin är avgörande för att säkra en långsiktig framgång, säger Annie Sebelius, hållbarhetschef, Grant Thornton.
Annie Sebelius
| 4 min lästid |
Här är vårens mest lästa artiklar 2024
Tips och råd Här är vårens mest lästa artiklar 2024
CSRD, 3:12-reglerna, ränteavdrag, skatt och moms, jämställdhet och bluffakturor. Vi har samlat våren mest lästa artiklar 2024.
2 min lästid |
Klimatnyckeltal kan komma att styra kapital och aktiekurser
Nyhet Klimatnyckeltal kan komma att styra kapital och aktiekurser
När världen lägger i en grönare växel får de strikt finansiella rapporterna konkurrens. – Jag tror att hållbarhetsredovisningarna kommer att få en väldigt stor påverkan på kapital, investeringar och aktiekurser framöver. Där finns det stora möjligheter för de företag som håller sig framme, säger Marcus Jonasén, auktoriserad revisor och partner, Grant Thornton.
Marcus Jonasén
| 6 min lästid |
Nya lagar och regler sommaren 2024
Nyhet Nya lagar och regler sommaren 2024
Halvårsskifte innebär nya lagar och regler. För företag är CSRD:s entré i svensk lag och slopat krav på att spara papperskvitton de stora nyheterna från och med 1 juli 2024.
Helena Mueller
Marcus Jonasén
| 3 min lästid |
Har du frågor kring rådgivning, vill du få ett kostnadsförslag, eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi så snart vi kan.
Karriär

Hos oss blir du viktig

Hos oss blir du viktig
Vår övertygelse är att tillit och rätt vägledning får människor och företag att utvecklas. Därför ger vi dig tidigt eget ansvar för att påverka din utveckling. Vi tror på kraften i dig.
Är du redo för ditt nästa steg? Lediga jobb Nyexaminerad? Vi visar vägen Lär känna Grant Thornton
Hos oss blir du viktig