article banner
Nyhet

Valfrågor för ett välmående näringsliv

Nu har vi gjort våra alldeles egna valaffischer. Vi ägnar oss ju inte åt politik men brinner för att bidra till ett välmående näringsliv. Särskilt i frågor som berör oss eftersom vår drivkraft är att att arbeta med entreprenörer för att skapa framgångsrika tillväxtbolag.

rich text with image

 

Tillsammans för hållbar tillväxt

Vi är övertygade om att hållbar tillväxt skapar värden för hela samhället.
Och det vill vi ju gärna berätta om. Läs mer om vår syn på hållbarhetsfrågor.

rich text with image

Starta gammalt

Det är fantastiskt att starta nytt, men vi vill hjälpa fler att upptäcka hur kul det också kan vara att starta gammalt - att ta över ett befintligt företag och förädla det.

Inom den närmaste 10-årsperioden behöver 100 000 företag i Sverige nya ägare. Vår vision är att dessa företag inte bara ska överleva utan utvecklas och växa genom att nya ägare tillför ny energi och nya idéer. 

rich text with image

Vi värdesätter din dröm

Så här i valtider vill vi slå ett slag för drömmar. Oavsett om det är starta eget-drömmar, utvecklingsdrömmar eller jobbdrömmar får vi massor av energi av att vara med och förverkliga dem. Så hör av dig och berätta hur just du vill förändra världen!

Vill du också förverkliga drömmar - dina egna och andras? 

rich text with image

Kunskap är takt

Kunskap är viktigare än någonsin och mycket handlar det om takt. Att snabbt kunna tolka omvärldens signaler för att kunna fatta rätt beslut i rätt tid. Att gå i takt med marknaden. För att det ska vara enklare för dig att hålla rätt riktning och tempo erbjuder vi varje år mer än 300 seminarier inom olika ämnen. Välkommen! 

rich text with image

Integrerad årsredovisning

Vi tror att det finns en styrka i att driva en organisation utifrån ett värdeskapande perspektiv där kommersiella, sociala och miljömässiga delar vävs ihop. Därför lanserade vi i år stolt vår första integrerade årsredovisning. Läs mer om hur vi tänker.


Få de senaste nyheterna paketerade i ett mejl     

Prenumerera på våra nyhetsbrev