Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Nu har vi flyttat in i nya lokaler!
Måndagen den 11 november flyttar vi in i helt nya lokaler på Hästgatan 24. Kontoret öppnar kl. 10.00 och vi önskar dig som kund välkommen till vår nya mötesplats mitt i centrala Visby.

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Visby är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.

Nyheter

Pressmeddelande: Det ljusnar för fastighetsbranschen – optimistisk syn på närmsta året

2014-09-17

Pressmeddelande: Sverige obyråkratiskt för företagare

2014-08-04

Paneldiskussion med Women in Progress i Almedalen

2014-07-04

För andra året i rad deltog Grant Thornton vid Women in Progress etikseminarium i Almedalen. I år med vd Peter Bodin i panelen tillsammans med bl.a. Peter Norman, Finansmarknadsminister, Caroline af Ugglas, Skandia och Sarah McPhee, SPP.

Pressmeddelande: Grant Thornton förvärvar JosefssonÅgren Auktoriserade revisorer och fyller på VLT-huset

2014-06-26

Förslag om stora ändringar av bolagsbeskattningen

2014-06-13

Företagsbeskattningskommittén, som har haft i uppdrag att lämna ett förslag till ett nytt system för beskattning av bolag, har nu lämnat sitt slutbetänkande. Det nya systemet ska öka den skattemässiga neutraliteten mellan eget och lånat kapital. Kommittén har även haft i uppdrag att analysera reglerna för koncernbidrag och underprisöverlåtelser och föreslår att både underprisregler samt reglerna om koncernbidrag bör finnas kvar och lämnas oförändrade. För att skapa neutralitet mellan eget kapital och lånat kapital och samtidigt minska möjligheterna till internationell skatteplanering lämnar kommittén två olika förslag.

Visa alla