Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Nyheter

Inga större överraskningar i regeringens vårbudget

2015-04-15

Deklarationstips för privatpersoner

2015-04-15

Din deklaration ska vara inlämnad till Skatteverket senast måndagen den 4 maj. Nedan följer några användabara tips för dig som ska upprätta deklarationen:

Skattehöjningar på 17 miljarder per år under 2015 och 2016

2015-03-27

Finansminister Magdalena Andersson och biträdande finansminister Per Bolund meddelade på presskonferensen den 27 mars ett antal skattehöjningar för 2015 och 2016. Bland förslagen återfinns försämrade ROT- och RUT-avdrag och höjd bensinskatt. Totalt föreslås skattehöjningar som ska ge ökade skatteintäkter med 17 miljarder kronor. Pengarna ska användas till investeringar och till att rusta upp Sverige med fokus på jobb, skola och miljö.

Grant Thornton fortsätter att vara attraktiva bland ekonomstudenter

2015-03-19

Grant Thornton fortsätter att stärka positionen som framtidens arbetsgivare, visar färska resultat från Universums undersökning Företagsbarometern 2015.

Vinnaren i webbtävlingen under Skid-VM utsedd!

2015-03-13

Samtidigt som världseliten har tävlat i skidspåren har vi på Grant Thornton arrangerat en egen tävling för besökare på grantthornton.se, där utmaningen var att besvara följande:

Visa alla