Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Välkommen till Skattedagen 2014

Årets Skattedag innehåller nyheter och tips för dig som är entreprenör och driver ett fåmansföretag. Våra skatterådgivare uppmärksammar dig på kommande förändringar och ger råd hur du kan agera för att öka lönsamheten i ditt företag och själv få ut mer av ditt entreprenörskap. Vid skattefrågor kan du ofta behöva agera idag, för att dra nytta av förändringar som träder i kraft senare. Observera att Skattedagen är specifikt inriktad på de frågeställningar som rör dig som är företagare och driver ett aktiebolag.

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Visby är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.

Nyheter

Pressmeddelande: Tio skattetips till entreprenörer

2014-11-17

Pressmeddelande: Grant Thornton klättrar och är åter branschbäst i Sveriges Bästa Arbetsgivare

2014-11-17

Sammanfattning av förslagen i regeringens budgetproposition för 2015

2014-10-23

Regeringen överlämnade idag, den 23 oktober, 2015 års budgetproposition till riksdagen. Här hittar du en sammanfattning av förslagen, där de flesta föreslås träda i kraft den 1 januari 2015.

Pressmeddelande: Marianne Dicander Alexandersson vann Women’s Board Award

2014-10-16

Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

2014-10-10

Den 9 oktober offentliggjordes resultaten från Universums årliga undersökning KarriärBarometern, Sveriges största karriärundersökning bland yrkesverksamma akademiker.

Visa alla