Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Nyheter

Pressmeddelande: Grant Thornton ny samarbetspartner till startuphubben SUP46

2015-08-19

Pressmeddelande: Fler svenska företag vill växa genom förvärv

2015-08-12

Pressmeddelande: Svenska företag mest skeptiska till ökad EU-integration

2015-08-05

Härligt nätverkande i Almedalen

2015-07-03

Vi summerar tre intensiva dagar i Almedalen. Tack till alla som besökte oss på plats och deltog i diskussioner och debatter. Vi vill även tacka för det stora engagemanget i sociala medier. Till hösten fortsätter vi att driva viktiga frågor för entreprenörers tillväxt. Vi ses!

Pressmeddelande: Utbildad styrelse gör stor skillnad för SME-företags utveckling och tillväxt

2015-07-01

Visa alla