Vi håller på att göra om vår sajt och hoppas att du som besökare vill ta dig tid att ge oss feedback på grantthornton.se genom att svara på några frågor. Tack!

 

Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Tävla i vår VM-tävling med chansen att vinna en iPad Air 2!

I samband med Skid-VM i Falun anordnar vi en webbtävling, där vi vill veta vilken TV-kändis, entreprenör och Grant Thornton-kund som är med i filmen om Webbkontoret. Ditt svar vill vi ha senast söndagen den 8 mars. Lycka till!

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Nyheter

EU låter Sverige behålla föreningsmomsen

2015-02-26

Slopad skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet

2015-02-24

Regeringen vill slopa skattereduktion för gåvor till ideell verksamhet från och med den 1 januari 2016.

Beskattning av second hand-försäljning

2015-02-19

Under hösten 2013 meddelade Högsta förvaltningsdomstolen en dom som innebär att allmännyttiga ideella föreningar som driver second hand-butiker ofta är såväl moms- som inkomstskattepliktiga. Detta gäller om butikerna drivs på ett sätt som liknar vanlig kommersiell verksamhet.

Grant Thornton-undersökningen har genererat över $360 000 till UNICEF

2015-02-18

Nyligen släppta siffror visar att Grant Thornton de senaste 8 åren har donerat över $360 000 till UNICEF. Det är genom samarbetet mellan Grant Thornton-undersökningen (International Business Report) och UNICEF som företaget donerar $2 för varje genomförd intervju. Pengarna används främst till att bygga tillfälliga skolor för barn i nöd.

Grant Thornton har utsetts till ett Karriärföretag för tredje året i rad!

2015-02-12

Varje år utser Jobtip Sveriges mest spännande företag att jobba på. Tusentals företag granskas och utvärderas utifrån karriär- och utvecklingsmöjligheter, medarbetarengagemang, internationell räckvidd, internt och externt employer brand och mycket mer. Hundra av dessa företag har valts ut som landets bästa arbetsgivare för Young Professionals.

Visa alla