Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Nu har vi flyttat in i nya lokaler!
Måndagen den 11 november flyttar vi in i helt nya lokaler på Hästgatan 24. Kontoret öppnar kl. 10.00 och vi önskar dig som kund välkommen till vår nya mötesplats mitt i centrala Visby.

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Öppet Hus den 1 december

Den 1 december har vi det stora nöjet att välkomna dig/er till Öppet Hus på vårt nya kontor. Mellan kl. 13.00 och 16.00 bjuder vi på dryck, tilltugg och mingel med intressanta människor. Vi ser fram emot att få träffa dig!

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Visby är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.

Nyheter

Regeringen vill slopa momsgrupper

2014-04-09

I den vårproposition som regeringen idag, 9 april, presenterat för riksdagen föreslår de att reglerna i momslagen som möjliggör gruppregistrering (sk momsgrupp) slopas. Ändringarna föreslås träda i kraft den 1 januari 2015.

EU-parlamentet röstade för nya revisionsregler

2014-04-04

Den 4 april röstade EU-parlamentet för det förslag till nytt regelverk för revisionsbranschen som man kom överens om i december 2013.

Grant Thornton - "Best managed international firm"

2014-03-21

Grant Thornton har tilldelats utmärkelsen "Best managed international firm" av Managing Partners Forum (MPF). Priset delades ut vid en ceremoni i London och mottogs av Ed Nusbaum, global CEO.

Pressmeddelande: En fjärdedel av svenska företag saknar kvinnor i ledningsgruppen

2014-03-07

Pressmeddelande: Grant Thornton spränger Big 4-dominansen i Företagsbarometern

2014-03-07

Visa alla