Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Nu har vi flyttat in i nya lokaler!
Måndagen den 11 november flyttar vi in i helt nya lokaler på Hästgatan 24. Kontoret öppnar kl. 10.00 och vi önskar dig som kund välkommen till vår nya mötesplats mitt i centrala Visby.

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Visby är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.

Nyheter

Pressmeddelande: Marianne Dicander Alexandersson vann Women’s Board Award

2014-10-16

Grant Thornton är en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare!

2014-10-10

Den 9 oktober offentliggjordes resultaten från Universums årliga undersökning KarriärBarometern, Sveriges största karriärundersökning bland yrkesverksamma akademiker.

Skatteförslag från den nya regeringen

2014-10-09

Den nyligen tillträdda regeringen har redan annonserat förslag till ändringar på skatteområdet. Anledningen till att förslagen lämnas redan nu är att regeringen vill möjliggöra en samlad bedömning inför budgetpropositionen.

Pressmeddelande: Tre kvinnor tävlar om styrelsepriset Women’s Board Award

2014-10-03

Pressmeddelande: Det ljusnar för fastighetsbranschen – optimistisk syn på närmsta året

2014-09-17

Visa alla