Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Nyheter

Elisabeth Brevenson - Årets kvinnliga Gasell

2015-05-21

Kan crowdfunding utveckla din verksamhet?

2015-05-20

Crowdfunding, när företag vänder sig till ett stort antal finansiärer för att finansiera projekt eller idéer, växer stadigt. Detta som en följd av att det kan vara svårt för medelstora företag att finansiera sin tillväxt när de traditionella instituten stramat åt sin utlåning efter finanskrisen.

Är ditt företag redo för den växande delningsekonomin?

2015-05-18

Företag som bygger sin verksamhet på att dela på resurser, så att kunderna kan få tillgång till dem bara när de behöver det, växer.

Ingen moms på vissa posttjänster

2015-04-24

Enligt EU:s momsdirektiv ska moms inte tas ut på samhällsomfattande posttjänster och försäljning av frimärken. Sverige tar däremot ut moms på samtliga posttjänster, även de samhällsomfattande, något som EU-domstolen anser strider mot EU:s momsdirektiv. Endast PostNord tillhandahåller samhällsomfattande posttjänster i Sverige.

Inga större överraskningar i regeringens vårbudget

2015-04-15

Visa alla