Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Revisorer och konsulter för företagare

Vill du ha rådgivare som förstår både ditt företags ekonomi och din privatekonomi? Vi på Grant Thornton i Visby är specialiserade på ägarledda företag. Vi förstår samspelet mellan företagare och företag och det gör att vi kan ta till vara på möjligheter och hantera risker som berör både företag och deras ägare.

Nyheter

Invigning av vårt nya Göteborgskontor!

2015-01-30

Tack alla ni 450 gäster som kom och invigde vårt nya Göteborgskontor på Östra Hamngatan. Vi är enormt glada över att så många kom och ville önska oss lycka till.

Ny rekordomsättning för Grant Thornton International Ltd

2015-01-26

Grant Thorntons totala globala omsättning ökade förra året (per 30 sept) med 4,6 % till 4,7 miljarder USD, medan antalet anställda ökade med 4,3 % till 40 000 medarbetare i 130 länder.

Pressmeddelande: Svenska företagsledare osäkra om 2015

2015-01-16

Pressmeddelande: Ledningsfrågor största anledningen till att företagsaffärer misslyckas för Private Equity-bolagen

2014-12-15

Pressmeddelande: Grant Thornton förvärvar Duo Revision och TRIO Redovisning

2014-12-10

Visa alla