Grant Thornton i Visby

Bild: Visbyillustration av Robert Hilmersson

Kontoret i Visby har de senaste fyra åren expanderat rejält. Vi har ett flertal godkända revisoreroch vår ekonomiserviceavdelning har en bred kompetens och erfarenhet från de flesta branscher. Vår ledstjärna är att arbeta i team där vi alltid försöker vara två på varje uppdrag för att alltid kunna vara tillgängliga för våra kunder.

Tillsammans har vi gedigna kunskaper inom ekonomiservice, revision, skatt, lönehantering och olika tekniska lösningar för att förenkla administrationen för våra kunder. Vi kan också erbjuda konsultationer inom juridik såsom familjerätt, avtalsrätt bouppteckningar m.m. Under ett antal år har vi haft förmånen att arbeta med många av Gotlands framgångsrika företag och ser med glädje att allt fler ägarledda företag väljer att samarbeta med Grant Thornton på Gotland. Välkommen du också!

Kundaktiviteter & Seminarier

Vill du få en riktigt bra start på dagen?

Vi har flera frukostseminarier i aktuella ämnen, där råd och tips ges till morgonpigga besökare. Välkommen!

Nyheter

Pressmeddelande: Grant Thornton utsedd till årets framtidsbyrå

2015-09-25

Pressmeddelande: Grant Thornton i Örebro växer och flyttar till Kompassen-huset

2015-09-24

Budget 2016: Skattehöjningar och översyn av momslagen

2015-09-21

Regeringen har tidigare annonserat ett antal skattehöjningar samt försämringar av ROT- och RUT-avdragen. I budgetpropositionen för 2016, som presenterades tidigare idag, aviserar regeringen även höjd moms på biobiljetter samt en övergripande översyn av momslagen. Syftet med översynen är att underlätta momshanteringen för företag och myndigheter.

Ställningstagande från Skatteverket om inkomster från funktionärsuppdrag

2015-09-04

Skatteverket har nu tydliggjort vad som gäller när allmännyttiga ideella föreningar och registrerade trossamfund hjälper till med funktionärsuppdrag som anordnas av andra organisationer eller företag, t.ex. kultur- och idrottsevenemang.

Pressmeddelande: Grant Thornton ny samarbetspartner till crowdfundingaktören FundedByMe

2015-09-02

Visa alla