Samarbeten som främjar svenskt företagande

Tillsammans med entreprenörsföretag skapar vi framtiden – genom att arbeta för hållbar tillväxt. Vi är nämligen övertygade om att växande företag bidrar till samhällsnyttan genom att skapa jobb och välfärd.

Att nätverka och delta i aktiviteter med andra intressenter är en viktig del av vår verksamhet. Här skapas mötesplatser och värdefulla kontakter både för oss och för våra kunder och potentiella kunder. Det är också här vi delar erfarenheter och diskuterar lösningar på morgondagens utmaningar.

Läs om våra samarbeten nedan.

Di gasell logga

Di Gasell

Dagens Industri utser varje år de snabbast växande företagen i Sverige, Di Gaseller. Gasellerna är företag som ingår i näringslivets mellanskikt. Varje höst korar DI även Sveriges Supergasell, det företag som vuxit snabbast i hela Sverige under den senaste fyraårsperioden. Grant Thornton deltar i Gasellkonferenser och Gasellträffar runt om i landet.

Vårt samarbete med Di Gasell

Di impact summit logga

Di Impact Summit

Tillsammans med Dagens Industri skapar vi en plattform för Impactbolag, dvs. bolag med en positiv bestående inverkan på världen. Idag är hållbarhet är en naturlig del av de flesta bolags affärsidé redan från start, medan mer traditionella företag måste ställa om delar av sin affärsmodell för att överleva.

Här kan du läsa mer om DI Impact Summit

Företagarna logga

Företagarna

Företagarna är Sveriges största företagarorganisation med över 70 000 medlemmar i 250 föreningar runt om i landet. Tillsammans har vi skapat kunskapshubben Entreprenörstid där vill vi skapa innehåll som hjälper dig som företagare att lösa problem, effektivisera och se nya möjligheter.

Ställ om till Entreprenörstid

Sustainergies logga

Sustainergies

Vi är nationell utbildningspartner till Sustainergies Academy, ett caseprogram för studenter intresserade av hållbarhet. Grant Thornton genomför lokala utbildningsträffar för varje program. Studenterna utbildas i hur företag kan arbeta med hållbarhet, en konsults verktygslåda och under träffarna får studenterna lösa hållbarhetsutmaningar som case. Varje år utbildar vi ca 120 studenter inom ramen för programmet.

Yeos logga

YEoS

Grant Thornton är guldsponsor till YEoS, ett rikstäckande nätverk för entreprenörer under 30 år. Organisationen jobbar med att utveckla och stödja unga talangfulla entreprenörer med verktyg, mentorskap och resurser som hjälper dem och deras företag att växa och utvecklas.