Moms

Minimera dina risker och sänk företagets kostnader med rätt momsrådgivning.

Så gott som varje transaktion i ett bolag kräver momshantering. Reglerna kan upplevas som komplicerade och felaktig hantering av momsen kan innebära onödiga kostnader och straffavgifter för ditt företag.

Våra specialister har lång erfarenhet och delar med sig av sin kunskap så att du kan fatta snabba beslut och ta fram bra rutiner. De vet dessutom hur din verksamhet bedöms av Skatteverket. Förutom rådgivning biträder vi vid processer i domstol och hanterar frågor vid förvärv och försäljning av bolag. Vi kan även hjälpa dig med en genomgång av dina avtal så att du undviker negativa momskonsekvenser.

Genom vårt nära samarbete med våra kollegor inom Grant Thornton International kan vi även ge råd inom internationell handel och momsregler i andra länder.

Auktoriserad skatterådgivare Lena Westfahl Kontakta Lena

I vilket format ska jag spara mina kvitton?

Det blir vanligare och vanligare med digitala kvitton. Även trenden att fota papperskvitton och redovisa dem digitalt växer. Men vet du egentligen i vilket format du måste spara dina fakturor och kvitton? I den här filmen reder Grant Thorntons experter ut vad som gället.