Vi tar hand om ditt företags löneadministration.

Grant Thornton erbjuder en komplett hantering av ditt företags lönefunktion: från inrapportering till utbetalning och rapportering, kontrolluppgifter, statistik och pensionsadministration. Tillsammans går vi igenom dina behov och skräddarsyr sedan en lösning som passar just din verksamhet.

Vi arbetar i moderna och flexibla system med inrapportering via webben. Vi kan också göra en integration med era befintliga system.

Våra specialister ger dig som kund ständig tillgång till uppdaterad kompetens inom löneområdet. Många av våra lönekonsulter är dessutom auktoriserade enligt SRF, vilket ger dig ytterligare en kvalitetsstämpel då auktoriseringen kräver ett standardiserat arbetssätt och regelbunden kompetensutveckling.

Webbaserade system
Via Grant Thortons kundportal kan dina medarbetare på ett enkelt och lättillgängligt sätt tidrapportera samt lägga in eventuell frånvaro, reseräkningar och utlägg. Ansvarig chef attesterar på webben och underlagen förs sedan över direkt till lönesystemet. Medarbetarena kan enkelt se sina lönespecifikationer samt sitt semester- och kompsaldo.

Övriga tjänster
Även om ditt företag har kvar sin lönefunktion, kan det ändå finnas områden där du behöver specialisthjälp av en auktoriserad lönekonsult. Vi kan till exempel hjälpa dig med en översyn av ditt företags lönehantering eller utredningar av semesterlöneskulder.

Ansvarig löneservice Pernilla Broberg Kontakta Pernilla
PPS Lararförmedlarna

"Det var bara Grant Thornton som kunde erbjuda helheten"

People Productions Sweden (PPS) har utsetts till Gasellföretag sex gånger. Bolaget visar tillväxt år efter år och förbereder sig nu för nästa steg. För att kunna ägna sig helhjärtat åt sin affär och utveckla verksamheten har de sedan starten outsourcat sin ekonomihantering. När de var i behov av en ny samarbetspartner föll valet på Grant Thornton. Läs hela kundcaset...

Bil - ikon

Din tjänstebil - mer än en bra förmån

Tjänstebil är en av de vanligaste förmånerna för många företagare. Tillhör du dem som har en gäller det att ha koll på milen för att undvika eftertaxering. Men visste du att du även kan använda din förmån för att nå löneuttagningskravet för utdelning? Här delar Grant Thorntons auktoriserade lönekonsult Anneli Wahlgren med sig av sina bästa tips till företagsägare som har tjänstebil.
Läs Annelis Blogg...