article banner

Samarbetspartners

Samarbeten som främjar svenskt företagande

Grant Thornton bidrar till ett hållbart samhälle genom att stötta satsningar som främjar entreprenörskap. Vi har flera viktiga samarbeten och ingår i lokala och nationella nätverk.

Att nätverka och delta i aktiviteter med andra intressenter är en viktig del av vår verksamhet. Här skapas mötesplatser och värdefulla kontakter både för oss och för våra kunder och potentiella kunder. Det är också här vi delar erfarenheter och diskuterar lösningar på morgondagens utmaningar.

Läs om våra samarbeten nedan.

Di gasell logga

Di Gasell
Dagens Industri utser varje år de snabbast växande företagen i Sverige, Di Gaseller. Gasellerna är företag som ingår i näringslivets mellanskikt. Varje höst korar DI även Sveriges Supergasell, det företag som vuxit snabbast i hela Sverige under den senaste fyraårsperioden. Grant Thornton deltar i Gasellkonferenser och Gasellträffar runt om i landet.

Vårt samarbete med Di Gasell

Näringslivets mäktigaste kvinna logga

Näringslivets mäktigaste kvinna
Vårt samarbete har sin utgångspunkt i jämställdhetsfrågan och den årliga 125-listan som Dagens Industri presenterar över Sveriges mäktigaste kvinnor.

Mer om Näringslivets mäktigaste kvinna

Di impact summit logga

Di Impact Summit
Tillsammans med Dagens Industri skapar vi en plattform för Impactbolag, dvs. bolag med en positiv bestående inverkan på världen. Idag är hållbarhet är en naturlig del av de flesta bolags affärsidé redan från start, medan mer traditionella företag måste ställa om delar av sin affärsmodell för att överleva.

Företagarna logga

Företagarna
Företagarna är Sveriges största företagarorganisation med över 70 000 medlemmar i 250 föreningar runt om i landet. Tillsammans har vi skapat kunskapshubben Entreprenörstid där vill vi skapa innehåll som hjälper dig som företagare att lösa problem, effektivisera och se nya möjligheter.

Ställ om till Entreprenörstid

Breakit logga

Breakit
Breakit är en snabbväxande nyhetskanal som  formar ett nytt näringsliv som bygger på nyfikenhet, integritet och hjärta. Grant Thorton är med och stöttar den nya satsningen CEOs in Tech. Ett nätverk för vd:ar inom Tech där vi erbjuder en plattform att träffa andra vd:s för att utbyta erfarenheter. 

Läs mer om CEOs in Tech

Sustainergies logga

Sustainergies
Vi är nationell utbildningspartner till Sustainergies Academy, ett caseprogram för studenter intresserade av hållbarhet. Grant Thornton genomför lokala utbildningsträffar för varje program. Studenterna utbildas i hur företag kan arbeta med hållbarhet, en konsults verktygslåda och under träffarna får studenterna lösa hållbarhetsutmaningar som case. Varje år utbildar vi ca 120 studenter inom ramen för programmet.

Yeos logga

YEoS
Grant Thornton är guldsponsor till
YEoS, ett rikstäckande nätverk för entreprenörer under 30 år. Organisationen jobbar med att utveckla och stödja unga talangfulla entreprenörer med verktyg, mentorskap och resurser som hjälper dem och deras företag att växa och utvecklas.