Blogg

Lyckan med att spränga en drömgräns

Eva Törning Eva Törning

Eva har haft en vecka fylld med medvind, där framför allt eee-dagarna i Lund bjöd på många intressanta diskussioner. Tillsammans med aktiviteter som en heldag med Policygruppen för redovisning hos FAR och utbildningsfrågor på Stockholmskontoret toppades veckan av utmaningen att springa en mil och därmed spränga drömgränsen.

"Det känns som att flyget verkligen var ett optimalt val den här veckan; när jag åkte upp till Stockholm på måndagsmorgonen var det medvind och samma sak när jag åkte hem på tisdagskvällen! Med tanke på förra veckans felbokning så kändes det lite roligt att en av personerna i incheckningen på hotellet glatt konstaterade att jag hade bott lite mer hos dem på sistone.

Måndagen tillbringades på kontoret i Stockholm, där jag hanterade olika kundfrågor och utbildningsfrågor, men framför allt var fokus på ett kundmöte med fantastiskt roliga redovisningsfrågor. Det är så kul att i positiv anda sitta och diskutera olika problem och lösningar.

Hela tisdagen spenderades på FAR, i möte med Policygruppen för redovisning. Vi diskuterade bland annat utredningen om bostadsrättsföreningar, K3, K2 och den svenska översättningen av IFRS 16 om leasing.

Veckans höjdpunkt på jobbet var att få tillbringa hela onsdagen på eee-dagarna i Lund. Jag träffade många studenter på min föreläsning för två veckor sedan, men här kom fler fram och var nyfikna på Grant Thornton och vad som gör vår byrå unik. Det är så kul att kunna berätta om våra utmärkelser som bästa arbetsgivare i branschen och årets framtidsbyrå – det är sådant som studenter gillar.

Jag var så segerrusig den kvällen att jag knappt kunde sova. Så idag, fredag, är jag lite stel och har nu investerat i lite bättre löparskor. Innan jag åker hem måste jag dock tillbaka till Löplabbet, eftersom vi via vårt personalkort har rabatt där. Det hade jag ingen koll på, men å andra sidan har jag inte så mycket koll vad gäller löpning heller. I morgon ska jag INTE springa en mil på gymmet utan ta det lite lugnare..."

Eva Törning