Blogg

Ibland kör allt ihop sig…

Eva Törning Eva Törning

Eva Törning, Grant Thorntons redovisningsspecialist, bloggar varje vecka om sin arbetsvardag. Med tanke på föregående veckas redovisningskurs i Spanien har denna vecka handlat om att hinna ikapp med alla spännande kundfrågor. Möte med FARs Policygrupp i redovisning har även funnits med på agendan, liksom ett möte av lite mer äventyrlig karaktär...

"Att hålla kurs på Gran Canaria låter ju häftigt och det är det också. Vad som också händer är att en hel del möten och frågor skjuts upp till veckan efter, då man inte hinner ta så många frågor under kursveckan. Därmed har veckan har varit överfull av olika typer av aktiviteter…

Till och med i Skåna har det varit snö med frost på träden, vilket är otroligt vackert. Ni som bor längre norrut ser väl detta jämt, men för oss i Skåne är det fantastiskt (tycker i alla fall en del av oss).

Jag hann ändå med att tvätta innan det bar av till Stockholm i måndags morse. Precis som förra gången när jag hade möte inbokat med FARs Policygrupp i redovisning så blev planet försenat, men denna gång inte särskilt mycket, eftersom jag  kom fram redan till fikat. Det kändes lite kymigt att vara försenad på två möten i rad, men livet blir ju lite mer spännande när man bor en bit bort.

På torsdagen skulle jag till Malmö med två kollegor. Lite äventyrligt, eftersom det var så dimmigt att vi knappt såg vägskyltarna. Det i kombination med starkt motljus gjorde att vi missade avfarten och fick en liten rundtur i Malmö. Vi hade ett bra möte med kollegor från en annan byrå, där vi planerade arbetet med en gemensam kund. Vi på Grant Thornton utför arbetet med de finansiella rapporterna och de reviderar. Det är alltid roligt att träffa kollegor från andra byråer!

Det blir en kort blogg den här veckan pga. alla spännande kundfrågor. Nu är det fredag och jag ska köra min far till hans brors begravning. Inte så kul men i alla fall en möjlighet att återknyta kontakten med mina kusiner."

Eva Törning