Till dig som vågar

Det är inte alltid lätt att hänga med i dagens samhälle. Å ena sidan leder digitalisering och tekniska framsteg till nya möjligheter, å andra sidan står vi inför stora sociala, ekonomiska och miljömässiga utmaningar. Förändringstakten är så hög att förutsättningarna ibland ändras från dag till dag. I en sådan värld behöver vi entreprenörer som vågar tänka nytt och stort, som satsar och inspirerar andra på vägen.

På Grant Thornton brinner vi för att skapa hållbar tillväxt och är stolta över att få stötta svenska tillväxtbolag. Vi gör det allra bäst genom våra medarbetare, men också genom att sponsra DI Gasell och ingå i partnerskap med förebilder som Nätverket 17. Läs mer om våra partners och kunder här och se filmen som vi har gjort till alla företagare som sliter varje dag för att skapa möjligheter och värde.

Tack till alla modiga företagare

I den här filmen vill vi tacka dig för att du bygger, förädlar och skapar värde i samhället.

Inspireras av entreprenörernas tillväxtresor

En växande affär

Karolina Andersson

En växande affär

Entreprenör sedan barnsben

Pernilla Ramslöv

Entreprenör sedan barnsben

Di Gasell

Sverige behöver tillväxt och Sveriges entreprenörer behöver inspiration, praktisk kunskap och goda förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i Sverige till Gasellföretag. Gasellundersökningen rankar Sveriges mest framgångsrika företag i 21 län. Undersökningen bygger på företagets fyra senaste årsredovisningar. Mindre än 1 procent av Sveriges aktiebolag uppfyller kraven för att få kallas Gasellföretag. Läs mer om vårt samarbete med Di Gasell här.

Nätverket 17

Nätverket 17 är en intresseorganisation som ska främja kvinnors entreprenörskap och företagande. Visionen är att lika många kvinnor som män ska äga och driva stora företag och Nätverket 17 vänder sig primärt till kvinnor som byggt större företag, omsätter minst 50 miljoner kronor och har en betydande ägarandel i företaget samt makten att påverka strategiska beslut.

Känner du till våra nyhetsbrev?

Kunskap är nyckeln till framgång men i en uppkopplad värld där insikter och goda råd finns överallt är det ibland överväldigande att veta var man ska börja och vad man ska agera på. Prenumerera här!