Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss?

Vill du göra en offertförfrågan, har du frågor kring rådgivning och press eller vill du ge oss feedback? Hör av dig, så återkommer vi till dig under dagen.

Tveka inte att kontakta oss
Hållbarhet

Tillsammans skapar vi värde

Genom att ge ansvarsfulla, hållbara och framtidsinriktade råd till dynamiska ägarledda företag, bidrar vi inte bara till arbetstillfällen utan också till bättre miljö, större social inkludering och stärkt konkurrenskraft.

Så här arbetar vi mot ett välmående näringsliv

Senaste nytt

Möt våra experter

Sök efter en av våra experter inom

eller

alternativt på

eller

Students

Väx, utmanas och utvecklas med oss

Vi lockas av dig som är utvecklingsfokuserad och alltid ger ditt bästa. Du är kommunikativ och ser en drivkraft i att få vara med och utveckla framtidens näringsliv tillsammans med Sveriges entreprenörer.

Karriär för dig som är student
Professionals

Morgondagens arbetsplats

Vi behöver dig som alltid har kundfokus högst på agendan och är bra på att skapa relationer. Hos oss är du en kreativ lagspelare som är med och förändrar och påverkar beslut på olika plan.

Karriär för dig som är erfaren
Om oss

Grant Thornton är ett av Sveriges snabbast växande revisions- och konsultföretag med 1200 medarbetare på 24 kontor runt om i Sverige.

Revision

Minimera riskerna, känn dig trygg i dina affärsbeslut och fokusera på kärnverksamheten. Våra revisorer har djupgående kunskap om marknadens förändringar och gällande regler och arbetar kontinuerligt med att granska våra kunders verksamhet och kontroller.

Rådgivning

Med oss som rådgivare kan du vara trygg. Vi erbjuder helhetsrådgivning av vårt samlade tjänsteutbud tillsammans med specialister från samtliga affärsområden. Behövs det, kan vi även ta hjälp av våra internationella kollegor inom paraplyorganisationen Grant Thornton International.

Ekonomiservice

Vad sägs om full kontroll över hur ditt företag mår genom en skräddarsydd digital redovisnings- och lönetjänst? Tekniska lösningar kombineras med proaktiv rådgivning som stöttar dig i ditt beslutsfattande.

Skatt

Integritet. Kvalitet. Trygghet. Dessa tre ord utgör kärnan i hur vi arbetar. Vi tar oss tid att förstå vad som är viktigt för just din verksamhet. När vi vet hur du tänker kan vi erbjuda en skatterådgivning som får ditt företag att växa och utvecklas.